Nadmierne parowanie szyby
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- kapitan bomba
- Nowicjusz
filtr przeciwpylkowy, byl wymieniany jakies 3tys km temu, o te klapki raczej nie chodzi.. martwi mnie tern zapach z chlodnicy..
umyje szyby i zobczaymy co sie bedzie dzialo dalej..
umyje szyby i zobczaymy co sie bedzie dzialo dalej..
Ostatnio zmieniony wt sty 26, 2010 08:03 przez kapitan bomba, łącznie zmieniany 1 raz.
panowie poradzcie jak pozbyc sie szrony z przedniej szyby od srodka? , nagrzeje auto , szron znika , postoji noc i znow sie pojawia;( jak przetre ta szybe denaturatem to ebdzie dobry pomysl ? bo nei mam gdzie wstawic auta zeby odtajalo , wyschlo i wtedy wymyc i popsikac szyby czyms przeciw osadzaniu sie wilgoci ;/
- Dawca_Nerek
- Forum Master
- kapitan bomba
- Nowicjusz
- kapitan bomba
- Nowicjusz
- Dawca_Nerek
- Forum Master
Ale jak ma zamoknąć przy -10stC ?? napewno nie przymarznie do szybyperki pisze:a co jesli ta tektura namoknie ? nie poprzykleja sie do szyby ?Dawca_Nerek pisze:perki, połóż sobie na szybie kawałek kartonu lub szmatę, połóż wycieraczki rano ani grama nie będzie szronu
Czasem na trasie spotykam prawdziwych szaleńców...
Pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi...
Czasem naprawdę ciężko ich wyprzedzić...
Płyn w zbiorniczku - widać jak na dłoni i jego stan... masz coś nie tak... skoro masz zbiorniczek zawalony.Przypadkiem nie dostaje Ci się do niego olej ... który miesza się z płynem?kapitan bomba pisze: lekko zalatywało płynem z chłodnicy.. ubytków płynu w zbiorniku wyrównawczym jakiś konkretnych brak..możne minimalnie..ale nie jestem tego pewien( u was tez ledwo idzie zobaczyć ile jest płynu czy mój taki zawalony czymś?)
jakieś sugestie?
Odkręć zbiorniczek - przepłucz czymś i zamontuj.
Pozostaje obserwacja.
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
Nooo wybicie szyb albo kupno Phateona rewelacyjne pomysły...adams111 pisze:http://forumarchiwum.gry-online.pl/S043 ... ID=8575922
Tu jest sporo ciekawych sposobów ...
Ta strona to wielka to co boli nasze MK... jest opisane tu w tym linku.. i w 90% jest to problem zwalonego silniczka od obiegu w aucie
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google