Komputer raz wyświetla lepiej raz gorzej
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Komputer raz wyświetla lepiej raz gorzej
[b]Komputer pokładowy raz lepiej wyświetla raz go rzej,raz dobrze są widoczne cyferki spalania raz niektóre kreski zanikają i ciężko jest odczytać pomiar...czy mozna jakoś to przeczyścić jakieś styki czy cały wyświetlacz jest do wymiany?w salonie powiedziano mi że do wymiany i 1000 zł
Re: Komputer raz wyświetla lepiej raz gorzej
Moja rada moze banalna, ale... moze poczekac do ustania tych wielkich mrozow, a styki moze "same sie przeczyszcza"...
MI tez sie wydaje ze to przez mrozy.Jak jest bardzo oziebiony licznik to u mnie licho co widac np na spalaniu.Odswiazanie jest wtedy slabe i zlewa sie wszystko.Niedomaganie ustepuje gdy w kabinie sie ociepli.
jesli na serio cos ze stykami to wolalbym samemu wyciagnac licznik, rozkrecic delikatnie i zobaczyc czy na wyswietlaczu nie ma jakis zasniedzień,moze to akurat to. 1000zł to drogo, lepiej szukac uzywanego licznika.
jesli na serio cos ze stykami to wolalbym samemu wyciagnac licznik, rozkrecic delikatnie i zobaczyc czy na wyswietlaczu nie ma jakis zasniedzień,moze to akurat to. 1000zł to drogo, lepiej szukac uzywanego licznika.
Wyswietlacz do wymiany. Niektorzy oferuja uslugi wymiany takiego wyswietlacza na allegro np http://www.moto.allegro.pl/item88436592 ... _vw_s.htmllesław pisze:ale właśnie jak są mrozy to troche lepiej wyświetla a właśnie jak było cieplej to gorzej wyświetylało,tak jak by brakowało czasem jakiś peru kresek
Pozdrawiam