brak kontrolki rezerwy w MK3 1,8 GL
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
brak kontrolki rezerwy w MK3 1,8 GL
Witam, chciałem się zapytać czy to normalne, że nie mam na moich zegrach kontrolki od rezerwy.
Mam zegary bez obrotomierza, może w innych typach zegarów jest kontrolka?
Prosze o informację
Mam zegary bez obrotomierza, może w innych typach zegarów jest kontrolka?
Prosze o informację
Tydzien temu z rydzem wałkowalismy - ponoc zegary od Ibizy mają kontrolkę która działa po swapie. Jednak żadne europejskie seryjne liczniki MK3 nie posiadają kontroli takowej, choć w niektórych jest nawet na nią miejsce...
[+] Jak sie rzucili Pannie na pomoc
[+] Jak sie rzucili Pannie na pomoc
Nocne Mary Squad
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
TRUEponoc zegary od Ibizy mają kontrolkę która działa po swapie.
Moje stare tacho VDO z golfa tdi '96 miało kontrolke tyle że nieaktywną - jest to ostatnia kontrolka z prawej stronyJednak żadne europejskie seryjne liczniki MK3 nie posiadają kontroli takowej
Pisałem juz kilka razy na ten temat, ale napisze jeszcze raz- ta kontrolka jest takim nieszkodliwym bajerem i jej sygnalizacja jest uwarunkowana połozeniem wskaźnika paliwa - czyli praktycznie dubluje jego funkcje - w seatach jest stosowana dlatego, że tam nie ma podziałki rezerwy na wskaźniku.
Pozdor
Corvax | A4 1.8tQ BEX | MK7 Alltrack 1.8TSI CJSB
Corvax | A4 1.8tQ BEX | MK7 Alltrack 1.8TSI CJSB
-
- Ma gadane
- Kontakt:
djtom pisze:Jednak żadne europejskie seryjne liczniki MK3 nie posiadają kontroli takowej, choć w niektórych jest nawet na nią miejsce...
No i z tym sie nie zgodze. Znajoma miala golfa mk3 2.0GTI i u niej ta kontrolka chodzila. Dlatego sie zainteresowalem swoja bo takto to bym nawet nie wiedzial gdzie ona powinna byc.
-
- Ma gadane
- Kontakt: