Kieronkowskazy w Golfie III
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Kieronkowskazy w Golfie III
Hej! Od niedawna jestem wlascicielem Golfa III i niestety pojawil mi sie problem, tzn czasami kiedy wciskam hamulec nie dzialaja mi kierunkowskazy. Czy moze mi ktos pomoc? Z gory dzieki
- mi5iek84
- Użytkownik
- Kontakt:
mialem podobnie. jak naciskalem stop to swiecila sie kontrolka od przeciwmgielnego, nie dzialy kierunkowskazy, czsami zamiast kierunkowskazu mrygaly swiatla mijania:)jak zamylalem autko pilotem to terz zamiast kierunkowskazow mrygaly postojowki z przodu i z tylu:) jak mialem juz zamiar pojechac do jakiegos elektryka to sie naprawilo:P i narazie jest ok
- mi5iek84
- Użytkownik
- Kontakt:
mialem podobnie. jak naciskalem stop to swiecila sie kontrolka od przeciwmgielnego, nie dzialy kierunkowskazy, czsami zamiast kierunkowskazu mrygaly swiatla mijania:)jak zamylalem autko pilotem to terz zamiast kierunkowskazow mrygaly postojowki z przodu i z tylu:) jak mialem juz zamiar pojechac do jakiegos elektryka to sie naprawilo:P i narazie jest ok
Te same problemy
Mam podobnie jak wciskam stop to zawieszają się kierunki i miga lampka przeciwmgielnego. Jak jest zimny to przy wciśniętym hamulcu nie załącza się przekaźnik świec żarowych. Przeglądałem wszystkie przekaźniki i nie mogę nic znaleźć
Wykonanie lamp tylnych w MK3 jest badziewne, często wystepują nadpalenia blaszki ocynkowanej (ścieżki) którą doprowadzony jest prąd do żarówek. Trzeba wymontować lampe i dokładnie obejrzeć, czy się cos nie smaży, zlutować podejrzane miejsca. A co do tzw. choinki swiateł, to w 90% zawsze jest to brak dobrej masy w lampie.