Problemy z silnikiem
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Problemy z silnikiem
Mianowicie mam golfa III w gazie i przy niskich obrotach silnika, na benzynie samochod gaśnie .. No. dojeżdzam do swiatel, hamuje i nagle pupa gasnie. I sa problemy z odpaleniem, nie powiem juz jaka zlosc mnie wtedy ogarnia, ludzie trabia a ja widze spojrzenia mijajacych mnie facetow, ktorzy maja wypisane na twarzy 'baba za kolkiem' ;] Nie dzieje sie tak co dziennie, np. miałam kilka dni spokoj a dzis rano to samo...
Ostatnio zmieniony wt sty 19, 2010 00:09 przez Sanders_, łącznie zmieniany 1 raz.
^Sexy by nature, naughty by choice^ ;)
Sandro napisz jaki masz silnik ... dokładnie chodzi mi o oznaczenia .
Wstępnie do sprawdzenia - filtry - powietrza i paliwa - oraz ewentualna wymiana.
Następnie do sprawdzenia świece - kable wysokiego napięcia - + aparat zapłonowy a dokładnie kopułka z palcem.
Takich tematów na forum jest całe mnóstwo .... poszukaj i poczytaj,, bo objawy w 90% takie same jak u Ciebie.
Więcej nie napiszę , bo nie wiem co tam pod maską siedzi
Ps poczytaj też o silniczku krokowym ... a najlepiej gdybyś podjechała do kogoś kto ma VAG-a i podłączyła się do kompa ... jak coś wyskoczy - będziemy wiedzieli gdzie szukać dalej.
Wstępnie do sprawdzenia - filtry - powietrza i paliwa - oraz ewentualna wymiana.
Następnie do sprawdzenia świece - kable wysokiego napięcia - + aparat zapłonowy a dokładnie kopułka z palcem.
Takich tematów na forum jest całe mnóstwo .... poszukaj i poczytaj,, bo objawy w 90% takie same jak u Ciebie.
Więcej nie napiszę , bo nie wiem co tam pod maską siedzi
Ps poczytaj też o silniczku krokowym ... a najlepiej gdybyś podjechała do kogoś kto ma VAG-a i podłączyła się do kompa ... jak coś wyskoczy - będziemy wiedzieli gdzie szukać dalej.
Ostatnio zmieniony wt sty 19, 2010 00:08 przez Haki, łącznie zmieniany 3 razy.
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
Toś zawiozła do mechaniora i pytasz Prawdziwa kobieta najpierw odda a później pyta by facet jej w jajo nie robiłSanders_ pisze:No własnie dzisiaj zawiozlam go do mechanika, to zobaczymy
Silnik, niewielki, 1.4, ale doładnych oznaczeń Ci nie podam bo zostawilam dowod.
Ale dzięki za wstępną diagnozę
Czekamy na diagnozę pozdro.
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google