Probowalem dodac klucz do immo i cos popsulem, pomocy..
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Probowalem dodac klucz do immo i cos popsulem, pomocy..
Dorobilem kluczyk, wlozylem nowy transponder i chcialem go zaprogramowac, uzylem do tego celu vagtacho 2.5, w stacyjce byl stary dzialajacy kluczyk, postepowalem wg instrukcji w programie, wybralem 1 kluczyk i zeby nie kasowal starego. Program kazal mi wsadzic nastepny kluczyk, wiec wylaczylem zaplon, wsadzilem ten drugi odpalam znowu program, miga mi kontrolka od immo ale nic sie nie dzieje, sprobowalem jeszcze raz tej procedury i teraz mi wyswietla, ze zaprogramowane jest 6 kluczykow, miga mi caly czas kontrolka od immo, ten nowy klucz dziala, ale za to ten stary przestal. Wie ktos moze jak to wszystko poskladac do kupy, bo zanim zaczne znowu grzebac moze ktos madrzejszy powie mi co i jak, co bym znow niczego nie popsul...

davedohc, wykasowałeś stare transpondery i dopisałeś nowy czysty,stary kluczyk się nie dopisał bo transponder jednorazowego użytku
[ Dodano: 13 Sty 2010 22:52 ]
kup czysty transponder,zamontuj do starego kluczyka i dopasuj,tylko nie zaznaczaj opcji kasuj stare
[ Dodano: 13 Sty 2010 22:55 ]
jak zaznaczasz w programie to kasuje stare kluczyki,nie zaznaczaj nic (vag-tacho)
[ Dodano: 13 Sty 2010 22:52 ]
kup czysty transponder,zamontuj do starego kluczyka i dopasuj,tylko nie zaznaczaj opcji kasuj stare
[ Dodano: 13 Sty 2010 22:55 ]
jak zaznaczasz w programie to kasuje stare kluczyki,nie zaznaczaj nic (vag-tacho)
Ostatnio zmieniony śr sty 13, 2010 23:56 przez norek111, łącznie zmieniany 1 raz.
jak robisz już coś złego,to rób to dobrze
LAUNCH X431,VCDS 11.11.5,VAG-TACHO 2.5,VAGDashCAN 5.29,AUTO-COM,OP-COM
LAUNCH X431,VCDS 11.11.5,VAG-TACHO 2.5,VAGDashCAN 5.29,AUTO-COM,OP-COM
Nie zdazylem sprawdzic czy jakies bledy pokazuje...
sprawdze jutro i odpisze...
[ Dodano: 16 Sty 2010 19:16 ]
01179 - Incorrect Key Programming
35-00 - -
Taki blad mi pokazuje, na kanale 21 pokazuje wartosc 6, i nie wiem co teraz...

[ Dodano: 16 Sty 2010 19:16 ]
01179 - Incorrect Key Programming
35-00 - -
Taki blad mi pokazuje, na kanale 21 pokazuje wartosc 6, i nie wiem co teraz...
Ostatnio zmieniony czw sty 14, 2010 00:01 przez davedohc, łącznie zmieniany 1 raz.