drążek kierowniczy
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
drążek kierowniczy
Witam Wszystkich:) ostatnio mialem mialem maly wypadek i uderzylem prawym przednim kolem o kraweznik w wyniku czego wygialem felge i drazek kierowniczy. I teraz mam do was pytanie. Czy oprocz nowego drazka musze tez kupowac koncowke do drazka ? Chcialbym zamowic te czesci na allegro wiec bylbym wdzieczny za podane jakichs przykladowych linkow. Czy kupowac te czesci oddzielnie czy w komplecie? bede wdzieczny za kazda pomoc
- prezesik25
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
potwierdzam, kupuj cały nowy drążek i końcówkę. Miałem kiedyś kolicję i miałem wygięty drążek - musiałem wymienić na nowy.janek1350 pisze:Kup cały komplet drązek kierowniczy i koncówke drązka
Tylko drążka są chyba dwa rodzaje mocowania do kolumny kierowniczej, także wykręć stary i weź ze sobą do sklepu na wzór.
Z tego co mi wiadomo to rodzaj drazka zalezy chyba od tego czy samochod ma wspomaganie czy go nie ma. Czy ten moze byc?
http://moto.allegro.pl/item874920815_dr ... wsp_p.html
http://moto.allegro.pl/item874920815_dr ... wsp_p.html
- prezesik25
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
no ja właśnie taki identyczny zakładałem (chodzi o główkę z mocowaniem przy kolumnie kierowniczej.
Ale lepiej wykręć stary drążek i daj do jakiegoś sklepu mot. lub jak jesteś 100% pewny, że na allegro jest taki sam to bierz (pamiętaj, że w sklepie szybciej odmienisz na właściwy, a allegro to odesłanie, oczekiwanie na inny).
Ale lepiej wykręć stary drążek i daj do jakiegoś sklepu mot. lub jak jesteś 100% pewny, że na allegro jest taki sam to bierz (pamiętaj, że w sklepie szybciej odmienisz na właściwy, a allegro to odesłanie, oczekiwanie na inny).
- prezesik25
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt: