Jedna wycieraczka nie działa
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Jedna wycieraczka nie działa
cześć wszystkim mam taka mała sprawę jedna wycieraczka mi działa a druga nie wiem w czym jest problem ale tam koło silniczka są takie 2 druty (tak to nazwałem nie znam nazwy tego hehe) i jeden spadł gdy go wciskam na napęd silnika to działa ta wycieraczka ale po jakimś czasie znowu spadnie nie mam pojęcia jak to tam zaczepić może jakieś porady
- ŁukaszMan
- Użytkownik
- Kontakt:
http://www.motofakty.pl/artykul/zatarty ... aczek.html
poczytaj może coś Ci to rozjaśni sprawe. A co do tych tulejek to może da sie je jakoś zregenerować żeby nie wymieniać całego mechanizmu.
poczytaj może coś Ci to rozjaśni sprawe. A co do tych tulejek to może da sie je jakoś zregenerować żeby nie wymieniać całego mechanizmu.
Student88, mozna wyciagnac silniczek i napawac ten ,,kulke" metalową, mozna tez odciac tą kulke i przyspawac nową kulke z łozyska to takie rzeżbienie ale sprawdza sie, pewnie sie zapiekly delikatnie pociagaj do gory i zejdą
Ostatnio zmieniony śr sty 06, 2010 12:17 przez damian81Z, łącznie zmieniany 2 razy.
[size=100][b]swiadomy praw i obowiązkóV Wybrałem VW [/b][/size]
[b]"Ktoś o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu"[/b]
[b]"Ktoś o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu"[/b]