wykasowało się oprogramowanie !
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
wykasowało się oprogramowanie !
wczoraj auto mi dwa razy zgasło na postoju samo od siebie ale po odpaleniu normalnie chodzil i z ciekawości pojechałem do warsztatu . elektryk podpiał waga i co sie okazalo bylo całkowicie wywalone oprogramowanie znaczy nic nie było nawet numeru vin. zadnych sterowników . musiał całe oprogramowanie wgrywać . czy miał ktoś już coś takiego bo boję się czy to tylko przypadek i może tak się zdarzyć czy coś nieprzyjemnego mnie czeka odpukać ? za odpowiedzi z góry serdeczne dzięki !!! 

Ostatnio zmieniony pn gru 28, 2009 19:03 przez sopelo, łącznie zmieniany 4 razy.
MK4 1.4 16V 75KM (AKQ)
MK5 1.9 TDI 105KM (BKC)
MK7.5 1.4 TSI 150KM (CZDA)
MK5 1.9 TDI 105KM (BKC)
MK7.5 1.4 TSI 150KM (CZDA)
Ile zapłąciłeś za taką usługę? bo u mnie zaraz przed zakupem był cały soft wgrywany, ale przez totalne namotanie w poprzednim (ktoś bez talentu się w chip tuning bawił), więc mam porównanie.
I zapytajsię mechanika co zrobił dokładnie, bo jak wspomniał kolega Haki, uważaj na majstrów jeżeli Ci portfel nie ciąży
I zapytajsię mechanika co zrobił dokładnie, bo jak wspomniał kolega Haki, uważaj na majstrów jeżeli Ci portfel nie ciąży