pytanie do znawców oświetlenia zewnętrznego - problem
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
pytanie do znawców oświetlenia zewnętrznego - problem
Witam
dziś w moim golfie wyciagnolem prawą żarówkę postojową z przodu i włączyłem światła i nagle znikneły na stałe prawe postojówki i z przodu i z tyłu. Po włożeniu żarówki nadal to samo. o co chodzi, że tylko po prowej stronie nie ma postojówek, a co za tym idzie z tyłu też nie mam światła. Czy bezpiecznik jes osobno do prawej i do lewej strony?? O co tu chodzi? Proszę o szybką odpowiedź ponieważ jutro muszę jechać, a w takim stanie mogę zarobić mandat za brak tylnego oświetlenia,
dziś w moim golfie wyciagnolem prawą żarówkę postojową z przodu i włączyłem światła i nagle znikneły na stałe prawe postojówki i z przodu i z tyłu. Po włożeniu żarówki nadal to samo. o co chodzi, że tylko po prowej stronie nie ma postojówek, a co za tym idzie z tyłu też nie mam światła. Czy bezpiecznik jes osobno do prawej i do lewej strony?? O co tu chodzi? Proszę o szybką odpowiedź ponieważ jutro muszę jechać, a w takim stanie mogę zarobić mandat za brak tylnego oświetlenia,
- italiano_83
- V.I.P.
- Auto: Alfa Romeo Giulietta 1.4 MA Turbobenzina
- Silnik: 1.4T
http://www.vwgolf.pl/dane-techniczne/vw ... -golf-mk3/
Spis bezpieczników - wszystko opisane
[ Dodano: 28 Gru 2009 21:41 ]
tył i przód 10A
Spis bezpieczników - wszystko opisane
[ Dodano: 28 Gru 2009 21:41 ]
Światła pozycyjne strona prawara3ek2 pisze:Czy jest osobny bezpiecznik na prawą stronę i na lewą?
tył i przód 10A