Centralny zamek - działa nie do końca
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Centralny zamek - działa nie do końca
Więc tak: z kluczyka centralny zamyka wszystko, przy próbie otwarcia kluczykiem odskakuje rygielek tylko w drzwiach kierowcy, ale jak przekrece kluczyk jeszcze raz to wtedy otwiera sie wszystko tak jak powinno być, i narazie radze sobie, przekręcam 2x w lewo i mam otwarte, ale zaczelo mnie to irytować, co to może być? dodam iż od wewnątrz jak wciskam rygielek od kierowcy czy od pasażera to centralka ładnie zamyka wszystko i po wyciągnięciu otwiera
- Paweł Marek
- V.I.P.
debatn, ale to się stało czy to było od początku? Jeśli "od początku" to nic się martw, taką masz opcję w swojej pompce. Znajdź we wtyczce pompki centrala wolny pin o numerze zdaje się 8 lub 6 i podepnij mu masę dodatkowym kablem i po kłopocie. Ponieważ nie pamiętam dokładnie numeru tego pinu to na próbę podłącz tę masę poprzez jakiś słaby bezpiecznik np 5A.
Opcja taka jest na życzenie klienta żeby mu się nie otwierały wszystkie drzwi jhak wsiada. Może to być też jakaś awaria jeśli powstało to na nowo, trudno mi powiedzieć gdzie.
Opcja taka jest na życzenie klienta żeby mu się nie otwierały wszystkie drzwi jhak wsiada. Może to być też jakaś awaria jeśli powstało to na nowo, trudno mi powiedzieć gdzie.
Ostatnio zmieniony czw gru 24, 2009 19:10 przez Paweł Marek, łącznie zmieniany 1 raz.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.