komunikat..."emission garage"....?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
komunikat..."emission garage"....?
jak wyzej pojawil sie taki wlasnie komunikat.sam nie wiem co myslec.szukam na forum i nic z tego.prosze o info.pozdr.
Ostatnio zmieniony wt gru 22, 2009 23:48 przez szkocka kaczka, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
mozesz dac jakies namiary na siebie?....widze ze tez posiadasz gt tdi?..dokladnie taki sam podel posiadam rowniez ja.....juz powoli zaczynam watpic w moj zakup a nie chce tego...prosze pomoz.......
[ Dodano: 22 Gru 2009 21:38 ]
oddalem auto do komisu.stwierdzili ze to turbina...i chcieli mnie obciazyc kosztem naprawy...920 f....zdecydowalem sie wziazc inne auto...tez golf gt tdi o rok mlodszy ......i znowu emission garage...
[ Dodano: 22 Gru 2009 21:38 ]
oddalem auto do komisu.stwierdzili ze to turbina...i chcieli mnie obciazyc kosztem naprawy...920 f....zdecydowalem sie wziazc inne auto...tez golf gt tdi o rok mlodszy ......i znowu emission garage...
- doggie
- V.I.P.
- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
mogę ale nic to ci nie da bo z 600 km będzieszkocka kaczka pisze:mozesz dac jakies namiary na siebie?...........
pudło, mam 1.9 TDI seryjne 90 KM troszkę zawirusowanyszkocka kaczka pisze: widze ze tez posiadasz gt tdi?.........
grunt to wiara nadzieja i miłośćszkocka kaczka pisze: juz powoli zaczynam watpic w moj zakup a nie chce tego...
wpierw kolego diagnoza VAG-iem, potem się zobaczy
a tak na marginesie to źle czytałeś regulamin, bo tutaj nie zakładamy tematów technicznych, na przyszłość lepiej się orientuj bo budiet warn
szkocka kaczka, gdybyś przed zakupem czytał forum to byś się dowiedział że często 2.0 TDI nie należą do tytanów niezawodnościszkocka kaczka pisze:
Ostatnio zmieniony wt gru 22, 2009 23:54 przez doggie, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
- doggie
- V.I.P.
- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
szukaj tematów pokrewnych typu emission werkstad, Emission workshop - masz to samo tylko w innym języku
[ Dodano: Wto 22 Gru, 2009 ]
szkocka kaczka, jeszcze raz powtarzam użyj szukajki np. http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t= ... n+workshop
zrób diagnozę VAG-iem bo tam błąd będzie bardziej szczegółowo opisany
niestety tak, w tych latach najczęściej przytrafiają im się awarieszkocka kaczka pisze: czy roczniki 2004-2006 2.0 gt tdi
szkocka kaczka, jeszcze raz powtarzam użyj szukajki np. http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t= ... n+workshop
zrób diagnozę VAG-iem bo tam błąd będzie bardziej szczegółowo opisany
-
- Nowicjusz
- Kontakt: