[mk2]Spryskiwacz HELP!!!...
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[mk2]Spryskiwacz HELP!!!...
Potrzebuje zaczerpnac rady. Podczas skrecania chciałem spryskac szybe i przetrzec wycieraczkami, w czasie odkrecania sie kierownicy do jazdy na wprost cos pstrykneło w przełaczniku wycieraczek przy kierownicy i od tej pory nie działa mi spryskiwacz przedniej szyby a wycieraczki działaja we wszystkich 3pozycjzch. A i jeszcze od dwóch dni zaobserwowałem ze jak właczałem spryskiwacz to cisnienie płynu wylatujacego było mniejsze.Czy moze to było juz poczatkiem tej awarii ??... Jak ktos potrafi mi pomóc z tym problemem to z góry za nią bardzo dziekuje i POZDRAWIAM
Ostatnio zmieniony sob mar 04, 2006 13:15 przez Radzik763, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz
jak mozesz bardziej opisac mi szczególy z tymi dwoma blszkami??? O co tam z nimi chodzi
[ Dodano: Pon Mar 06, 2006 13:25 ]
Golffinger bardzo Ci dziekuje za Dobra rade.Aby tak dalej. Przecisciłem styki konkretnie te dw i ustawiłem ten plasticzek, ktory przełancza na odpowiednie biegi spryskiwacz i wszystko działa jak w nówce. Pozdrowionka i wypije BEER za twoje zdowie!!! SIEMANKA
[ Dodano: Pon Mar 06, 2006 13:25 ]
Golffinger bardzo Ci dziekuje za Dobra rade.Aby tak dalej. Przecisciłem styki konkretnie te dw i ustawiłem ten plasticzek, ktory przełancza na odpowiednie biegi spryskiwacz i wszystko działa jak w nówce. Pozdrowionka i wypije BEER za twoje zdowie!!! SIEMANKA