Opis kontrolek w zegarach
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Opis kontrolek w zegarach
ja bardzo przepraszam ale nie mogę znaleźć od godziny szukam i nic
może naprawdę nie ma
ale poszukuje opisu wszystkich kontrolek które się mogą lub są na zegarach w golfach mk4,
za pomoc będę wdzięczny
pozdrawiam
może naprawdę nie ma
ale poszukuje opisu wszystkich kontrolek które się mogą lub są na zegarach w golfach mk4,
za pomoc będę wdzięczny
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony wt maja 20, 2008 16:35 przez piotrek991, łącznie zmieniany 1 raz.
F126p, F126p, Polonez, Seicento 1,1, Golf 3, Audi A3, Passat B5, Golf IV, Passat B5, Alfa Romeo 156 JTD,
-
- Użytkownik
- Kontakt:
- karolek_ibs
- Nowicjusz
Mam golfa IV TDI ale do czego zmierzam, przyszły zimne dni wchodze do samochodu wszystkie kontrolki sie pala gasną ale od swiec zarowych sie pali wiec czekam az zniknie i rozrusznik kreci ale slysze ze nie odpali i pojawia sie kontrolka nr3 z zdjecia z "nacisnij pedal hamulca" - tylko w skrzyni automatycznej i teraz moje pytanie czy licznik byl wymienieny skoro nie mam automatycznej skrzyni ? czy tak jest poprotu w wszystkich ?
MK4 AJM --->
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=329992
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=329992
To nie jest kontrolka od ręcznego..safik25 pisze:to kontrolka zaciągniętego hamulca ręcznego
W automatach świeci się dodatkowa kontrolka w pozycjach P i N. Przypomina o wciśnięciu pedału hamulca, bo w przeciwnym razie elektroniczna blokada dźwigni uniemożliwia wrzucenie biegu. Dodatkowo ta kontrolka świeci na żółto / pomarańczowo.
Kontrolka od ręcznego świeci na czerwono i zdaje się, że jest to kółko z wykrzyknikiem w środku.
[ Dodano: 18 Gru 2009 09:15 ]
Wydaje mi się, że była we wszystkich. Rozbebeszałem kiedyś licznik od manuala i ta kontrolka też była.karolek_ibs pisze:teraz moje pytanie czy licznik byl wymienieny skoro nie mam automatycznej skrzyni ? czy tak jest poprotu w wszystkich ?
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
- karolek_ibs
- Nowicjusz