sonda lambda moze palic bezpieczniki????
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
sonda lambda moze palic bezpieczniki????
Mam takie pytanie bo doczytalem sie gdzies na forum ze do bezpiecznika od pompy paliwa podlaczona jest jeszcze SONDA LAMBDA . i mam takie pytanie czy ona moze byc przyczyna palenia tych bezpiecznikow????
Ostatnio zmieniony pn gru 14, 2009 18:52 przez Krzysiek212008, łącznie zmieniany 1 raz.
- Paweł Marek
- V.I.P.
Krzysiek212008, konketnie pod tym samym bezpiecznikim co pompa może byc grzałka sondy, ew. wtryskiwacz (wtryskiwacze), napisz jak powinieneś zgodnie z regulaminem typ silnika to odpowiemy konkretnie jak jest u Ciebie.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
-
- Mały gagatek
- Paweł Marek
- V.I.P.
no to jeszcze zajrzyj czy sonda ma 1 czy 4 kable, jesli 1 do grzałka nie istnieje w niej i problem jest gdzie indziej. Mógłbyś poscalać sobie twoje posty z innych tematów? Ja ma to robić?
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.