piszczenie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
piszczenie
witam mam pytanko, mam golfa 3 , piszczało mi cos, okazalo sie ze żarówka w przednim kloszu byla spalona, wymienilem, ale po jakims czasie dalej piszczy, co z tymz robic ???.
Dodam ze ostatnia porada była bardzo dobra za co dziekuje
Dodam ze ostatnia porada była bardzo dobra za co dziekuje
- italiano_83
- V.I.P.
- Auto: Alfa Romeo Giulietta 1.4 MA Turbobenzina
- Silnik: 1.4T
Więcej szczegółów musisz podać o tym piszczeniu.. Np.. kiedy- cały czas, jak odpalasz auto, jak przyspieszasz, jak silnik zimny/ciepły, skąd dobiega piszczenie.. I wszystko co tylko Ci się kojarzy, występuje razem z piszczeniem... Bo na razie to zbyt ogólnikowo zostało ujęte, jedyne co mi przychodzi do głowy to "pisk" paska klinowego/wielorowkowego napędu osprzętu silnika..
piszczenie
wiec jak odpale auto, wlacze swiatla to piszczy, glos dochodzi z lampy, zarówka wymieniona ale piszczy, jak swieca swiatal to cały czas piszczy, krecilem zarówke i obracalem i dalej piszczy. wiec moze cos nnie laczy ? ale ona swieci.
- italiano_83
- V.I.P.
- Auto: Alfa Romeo Giulietta 1.4 MA Turbobenzina
- Silnik: 1.4T
-
- Nowicjusz
Sprawdz polaczenia i wyczysc , nie ma dobrego przejscia i dlatego to sie dziejePIOTREK MALIK pisze:witam jestem tu nowy na forum posiadam golfa 3 i od pewnego czasu mam jakis problem z instalacja elektryczna a mianowicie robi mi sie hoinka jak włacze kierunek to przeciwny terz mruga tylko ze blado i pulsuje katrolka od przeciw m
gielnych tylnych czy pomoze mi ktos rozwiazac ten problem