Przygasanie lamp
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- mscirocco
- Mały gagatek
Przygasanie lamp
Witam dzisiaj byłem u elektryka dodam że pracuje on w serwisie VAG.
trafiłem do niego z problem gdy auto np stało na światłach mijania i nacisnęło sie stop lub otwieralo szyby lampy przygasały...
Naprawił mi co nie co jednakże to że lampy przygasaja jest dalej ale tylko jak otwieram szyby przy pierwszym nacisnieciu przycisku szyb tak przycmi lampy i jak szyba jedzie jest ok chodzi o ten pierwszy strzał z przycisku podnoszenia.
Pokazywał mi on w swoim VW4 też ma tak samo wy tez tak macie?Jest to normalne?
[ Dodano: 09 Gru 2009 22:26 ]
Aha i czy możliwe jest że niesprawny/na wykończeniu zamek powoduje to że podczas otwierania drzwi światła w śodku się nie oświetlają?Że nie świecą się te lampki w drzwiach czerwone i ta dioda?
I ostatnie pytanko bo podłączył mi pod kompa autko by sprawdzić przebieg obecnie na liczniku mam 143 tys,a na komputerze pokazało mu 133tyś km...
Tak więc było coś robine z przebiegiem?cofany?
trafiłem do niego z problem gdy auto np stało na światłach mijania i nacisnęło sie stop lub otwieralo szyby lampy przygasały...
Naprawił mi co nie co jednakże to że lampy przygasaja jest dalej ale tylko jak otwieram szyby przy pierwszym nacisnieciu przycisku szyb tak przycmi lampy i jak szyba jedzie jest ok chodzi o ten pierwszy strzał z przycisku podnoszenia.
Pokazywał mi on w swoim VW4 też ma tak samo wy tez tak macie?Jest to normalne?
[ Dodano: 09 Gru 2009 22:26 ]
Aha i czy możliwe jest że niesprawny/na wykończeniu zamek powoduje to że podczas otwierania drzwi światła w śodku się nie oświetlają?Że nie świecą się te lampki w drzwiach czerwone i ta dioda?
I ostatnie pytanko bo podłączył mi pod kompa autko by sprawdzić przebieg obecnie na liczniku mam 143 tys,a na komputerze pokazało mu 133tyś km...
Tak więc było coś robine z przebiegiem?cofany?
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
- mscirocco
- Mały gagatek
No to super dzięki za pomoc koledzyptasznike30 pisze:przygasaja bo na ten pierwszy strzał silnik pobiera najwiecej pradu na rozruch wszystko jest oki wiec niema najmiejszego problemu tak jak kollega wczesniej Ci napisał....

A innych proszę o odpowiedzi odnośnie reszty w/w pytań

Jestem tutaj nowy tak więc troche wyrozumiałości :)
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
niekoniecznie, luknij ten temat http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=59801 oraz luknij do FAQmscirocco pisze:Tak dokładnie.... czyli co wymiana zamka?
-
- Mały gagatek
- mscirocco
- Mały gagatek
Chyba mówisz o ASO? Ja na alledrogo dałem 119zł za kompletny zamek drzwi kierowcy NOWYmichasbroda pisze:tyle tylko że zamek kosztuje około 400 zł, a styk góra 10. jeżeli chodzi o używki to nigdy nie wiadomo na co może się trafić, ja bym nie ryzykował.

Jestem tutaj nowy tak więc troche wyrozumiałości :)