Jedno koło słabiej hamuje
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Jedno koło słabiej hamuje
Witam wszystkich, mam dylemat po wymianie pompki hamulcowej,cylinderków(chodzi tutaj o tylnią oś)jedne koło słabiej hamuje,bębny są ok,wymieniłem też szczęki w obydwu kołach i w jednym kole słabsze są hamulce
Ostatnio zmieniony sob gru 12, 2009 00:25 przez kajojj, łącznie zmieniany 1 raz.
masz tak tylko na hamulcu glownym? czy na recznym tak samo? , mialem taki problem z recznym wymiana linek pomogla, dokladnie zmierzyles bębny ?
a pozatym nowe szczeki musza sie dotrzec do wyrobionych bebnow
a pozatym nowe szczeki musza sie dotrzec do wyrobionych bebnow
Ostatnio zmieniony pt gru 11, 2009 20:35 przez damian81Z, łącznie zmieniany 1 raz.
[size=100][b]swiadomy praw i obowiązkóV Wybrałem VW [/b][/size]
[b]"Ktoś o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu"[/b]
[b]"Ktoś o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu"[/b]
no glownym (zasadniczym tym co uruchamiasz noga (pedalem hamulca) bo jest jeszcze pomocniczy uruchamiany reka(dzwignia) pomiedzy fotelami)
Ostatnio zmieniony pt gru 11, 2009 21:44 przez damian81Z, łącznie zmieniany 1 raz.
[size=100][b]swiadomy praw i obowiązkóV Wybrałem VW [/b][/size]