BORA 4MOTION problem z mechanizmem różnicowym
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
BORA 4MOTION problem z mechanizmem różnicowym
przy wykonywaniu manewrów czuje się opór kół tylnych, które są napędzane, a niepowinny,miał ktoś podobny przypadek?, przy jeździe na wprost jest OK,tylko przy wchodzeniu w zakręty zapala sieteżkontrolka ESP
A co się dzieje gdy ją wyłączysz ? Nie mam ESP u siebie i nie wiem czy jest taka możliwość ... czy tylko się zapala. Wg mnie zapalanie się kontrolki przy szybszym pokonywaniu zakrętu jest reakcją ok ... w końcu po to jest ten układzik by prędkości obracających się kół na zewnątrz i wewnątrz drogi nie spowodowały poślizgu...
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
Kolego mam tak samo tyle ze w mk4 4motion i tez nie wiem co to jest na forum radzili zeby wymienic olej w haldexie.... jescze tego nie zrobilem ale mam zamiar w najblizszym czasie.... koszt calosci w serwisie okolo 300-400 zł . dam znac jak mu po tym przejdzie...
[ Dodano: 09 Gru 2009 22:28 ]
a jakby kolego Tobie udalo sie uporac z tym problemem wczesniej to tez wypowiedz sie tu na forum w tym temacie....
[ Dodano: 09 Gru 2009 22:28 ]
a jakby kolego Tobie udalo sie uporac z tym problemem wczesniej to tez wypowiedz sie tu na forum w tym temacie....