Golf III GTI/ odstajace listwy na progach
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Golf III GTI/ odstajace listwy na progach
Hej Dzis spostrzeglem odstajace obydwie plastykowe listwy na progach po L i P stronie auta.Cos tam nalazlo (brud i sol?) i wyraznie odstaje.Jak to zlikwidowac?czy te listwy sa wciskane czy wklejane ?
jeżeli to oryginalne GTI to pewnie przegniły/przerdzewiały taśmy stalowe w plastikach zewnętrznych, pozostaje wymiana na inne (nowe w ASO 130pln sztuka). Te nakładki są dwuczęsciowe i prawdopodobnie problem jest z zewnetrzną stroną która jest wciskana, delikatnie można to zdemontować i zobaczyć co sie właściwie stało. Trzeba uważać na zakończenia przy końcach progu (łatwo urwać)
-
- Nowicjusz
nie wiem oczym piszesz.wsztstkielistwy sa takie same w kazdym golfie GT,GTI,VR6i kombi takie same dlugie.dlaczego mowisz zeu ciebie sa drozsze?SLimak pisze:witam ja też mam z tym proble ale u mnie to kosztuje 160 pln za sztuke to chyba nie kupie narazie je sciągnołem i nie wiem co dalej chyba załoze inne bo mam niedaleko do producenta do Dębicy
passat b5 fl ,galaxy 1.9tdi 2005r auy,ALHAMBRA 1.8T AJH,honda civic ufo type r
- Marihuana Man
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Dokładnie... ceny w serwisie są chyba równe w całym kraju... poza tym aktualna cena za ten element to 117zł...piotr1979 pisze:nie wiem oczym piszesz.wsztstkielistwy sa takie same w kazdym golfie GT,GTI,VR6i kombi takie same dlugie.dlaczego mowisz zeu ciebie sa drozsze?
[img]http://dvprogram.pl/vw.jpg[/img]
Niestety, w przypadku serwisów VAG każdy ma własna politykę cenową. Mają tylko cenę bazową w Euro do której dodają swoją marźę. W poznaniu na jedną część każdy serwis ma inną cenę - otwarcie mówią o tym że jaką politykę cenową ma VWMarihuana Man pisze:Dokładnie... ceny w serwisie są chyba równe w całym kraju... poza tym aktualna cena za ten element to 117zł...piotr1979 pisze:nie wiem oczym piszesz.wsztstkielistwy sa takie same w kazdym golfie GT,GTI,VR6i kombi takie same dlugie.dlaczego mowisz zeu ciebie sa drozsze?