Ktoś z forumowiczów orientuje się czy drzwi przednie do golfa 3D 2.0 gti 95 rok różnią się czymś od zwykłych modeli nie z tymi silnikami?
Czy są różnice w nadwoziu które uniemożliwią tą wymianę (wymiary, mocowanie itp) ? Z tego co się orientuję to drzwi w wersji 2.0 gti 8v posiadają wzmocnienie a wersje nie z silnikami GTI tego nie maja (chyba) i stąd moje pytanie - czy mogę kupić i założyć drzwi bez problemu ze zwykłego a wzmocnienie przełożyc z moich jeśli jest takowe mocowanie na to przydatne dzwiactwo?
Nie orientuję się i przepraszam jeśli zrobilem jakś gafę
Wymiana drzwi przednich 2.0 gti 8v, rok 95
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Paweł Marek
- V.I.P.
No to następne pytanko mam bo rozkręciłem te drzwi a tu zonk ( znalazłem wzmocnienie - takowa rurka w poprzek drzwi to chyba wzmocnienie !?! )
Orientujecie się może czy drzwi z innych modeli mk3 3D mają też wzmocnienia w drzwiach - bo jeśli nie mają to czy mogę przełożyć tą rurkę ze swoich?? i następny zonk - czy znajdę tam mocowania do tego czy muszę sam kombinować jak to tam upchnąć?
Orientujecie się może czy drzwi z innych modeli mk3 3D mają też wzmocnienia w drzwiach - bo jeśli nie mają to czy mogę przełożyć tą rurkę ze swoich?? i następny zonk - czy znajdę tam mocowania do tego czy muszę sam kombinować jak to tam upchnąć?