Zdjęcie tapicerki
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Zdjęcie tapicerki
jak zdjąć tapicerke w przednich lewych drzwiach Golfa 3. Podejrzewam że tam jest usterka nieotwierania i niezamykania zamka centralnego. Z prawych drzwi zamyka i otwiera centralny dobrze. Z góry dzięki
Jeszcze jest jedna sruba! To jest taka malutka czarna sruba kolo ustawiania lusterka. Odkrec ja....bo ja o niej nie wiedzialem i troche mi tapicerka peknela.
No i jeszcze jest korbka do szyby (jak ja masz) - plastikowy pierscien pod korbka przesuwasz(chyba w strone pzreciwna do korbki) i korbka schodzi.
No i jeszcze jest korbka do szyby (jak ja masz) - plastikowy pierscien pod korbka przesuwasz(chyba w strone pzreciwna do korbki) i korbka schodzi.
ja tej śrubki koło ustawiania lusterek nie mam, może dlatego, że ma elektryczne?Piotro pisze:Jeszcze jest jedna sruba! To jest taka malutka czarna sruba kolo ustawiania lusterka. Odkrec ja....bo ja o niej nie wiedzialem i troche mi tapicerka peknela.
moze tak byc .... ja mam reczne :/ i u mnie ta srubka byla .... dowiedzialem sie o tym troche za pozno ale na szczescie nie duzo pekneloku_bi pisze:ja tej śrubki koło ustawiania lusterek nie mam, może dlatego, że ma elektryczne?Piotro pisze:Jeszcze jest jedna sruba! To jest taka malutka czarna sruba kolo ustawiania lusterka. Odkrec ja....bo ja o niej nie wiedzialem i troche mi tapicerka peknela.
Sa tylko 2 srubki w rączce do dzwiPiotro pisze:Jeszcze jest jedna sruba! To jest taka malutka czarna sruba kolo ustawiania lusterka. Odkrec ja....bo ja o niej nie wiedzialem i troche mi tapicerka peknela.