Mam problem lewe drzwi kierowcy w mojim 3d golfiku nieuruchamiaja oświetlenia w aucie ani tak samo podświetlania przy otwartych drzwiach ziemi...czy konieczne jest kupowanie nowego zamka??
To samo mam w bagażniku klapa też nieodpala podświetlania...Prawe drzwi bez problemu.Czy w klapie też jest konieczna wymiana zamka?Czy to jakiś problem wogóle w golfach z tą elektryka bo wiem że w klapie to wysiada od zalania nieszczelnego spryskiwacza podobno,a koszt jednego zamka to 100zł czyli razem 200zł Prosze o pomoc jak było to przepraszam ale żadko tu zaglądam...
Problem: lewe drzwi kierowcy nieuruchamiają oświetlenia...
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
nic to nie da jeśli okaże się, że wyryta jest bruzda w mimośrodzie zamka sterującym włączaniem/wyłączaniem mikroprzełącznika - wtedy konieczne będzie zastosowanie sprężystej blaszki pomiędzy mikroprzełącznik a mimośród, w zamku klapy bagażnika można rozebrać i zregenerować włącznik oświetlenia lub zastosować inny z wystającą blaszką.szakulvip pisze:wymień mikrostyk w zamku drzwi i po kłopocie