mała moc
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
mała moc
Witam , samochód 1,3 gaźnik pierburg 2e
55 KM, 22 lata
wiem ze "troche "koni stracił , ale sądze ze nie jest to normalne jak podjeżdzam pod górkę , gaz w podłodze wbity albo w 3\4 i ledwo ciągnie , jakby chciał ale nie mógł
cos sie może dzieje , ? czy poprostu juz starujesz wiecej nie pociągie ?
55 KM, 22 lata
wiem ze "troche "koni stracił , ale sądze ze nie jest to normalne jak podjeżdzam pod górkę , gaz w podłodze wbity albo w 3\4 i ledwo ciągnie , jakby chciał ale nie mógł
cos sie może dzieje , ? czy poprostu juz starujesz wiecej nie pociągie ?
- lukasfenix
- Gadatliwa bestia
Tak kolego, to nie normalne. Sam mam 1.3 na gaźniku i zawstydza nie jedną dwójkę 1.6
Pewnie jest zamulony albo masz przypchany gaźnik. Przegoń go porządnie na jakiejś ekspresówce.
Kolejna sprawa to regulacja gaźnika, ale to już na sam koniec.
Sprawdź dolot. Kiedy ostatnio wymieniałeś filtr powietrza?
Możesz spróbować tankować się na innej stacji bo paliwo też możę pogarszać osiągi...
Pewnie jest zamulony albo masz przypchany gaźnik. Przegoń go porządnie na jakiejś ekspresówce.
Kolejna sprawa to regulacja gaźnika, ale to już na sam koniec.
Sprawdź dolot. Kiedy ostatnio wymieniałeś filtr powietrza?
Możesz spróbować tankować się na innej stacji bo paliwo też możę pogarszać osiągi...
gaźnik był przepchany w warszawie na szarych szeregów , ogólnie spryskany ,w pełni obczyszczony i jest eleganckolukasfenix pisze:Pewnie jest zamulony albo masz przypchany gaźnik
regulacja zapłonu była i gaźnika 2 tyg temu
filtr powietrza zmieniony niedługo po kupnie auta czyli 1,5 miesiąca temu , głównie mówię o gazie , nie o benzynie
ale na benzynie podobnie sądze
[ Dodano: 27 Lis 2009 17:42 ]
a w trasy jezdzi co tydzien . nieduze bo 100km w strone ale 100-120 daje non stop
i sprawdzałem już ile leci max (ale to na gazie ) i na liczniku niecałe 155 poszło