czy ktos z was probowal moto doktora czy jakies inne?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
czy ktos z was probowal moto doktora czy jakies inne?
tak jak w temacie... mam 1.3 i cos tak ostatnio zaczal mi silniczek glosniej chodzic ,nie stuka ale tak dziwnie szoruje jakby, znajomy mi powiedzial ze moge sprobowac zalac moto doktorem jak mi to tak przeszkadza , co wy na to bo rozne sa opinie na ten temat .pozdro
nie stosuj MOTODOKTORA - to nic nie daje, jak miałem PF 125p tp przed wymianą silnika na nowy, zalałem stary silnik MD i nic się niezmieniło poza tym ze zaczął bardziej dymić z rury - naprawdę nie warto tego kupować
Ostatnio zmieniony ndz lut 26, 2006 11:39 przez misiek, łącznie zmieniany 1 raz.
...
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
to samo
czyli to jest takie pier%&*( ze niby silnik wyciszy, zejakas tam powloka sie zrobi, ze lepsze bedzie smarowanie i olej sie namagnetyzuje czy cos ???
szczerze mowiac nie probowalem jeszcze patentu ze sprzeglem ale- jak byly te mrozy rano to strasznie chrupalo az sie balem co to - tak by the way ktos wie czemu to sie dzialo ???
a opcja jest jeszcze z alternatorem moze to on tak szumi ?
ale bardziej wydaje mi sie ze to szorowanie to z silnika, tak jakby oleju bylo malo czy cos no nie wiem oleju jest dobrze zaleane i czesto go sprawdzam
szczerze mowiac nie probowalem jeszcze patentu ze sprzeglem ale- jak byly te mrozy rano to strasznie chrupalo az sie balem co to - tak by the way ktos wie czemu to sie dzialo ???
a opcja jest jeszcze z alternatorem moze to on tak szumi ?
ale bardziej wydaje mi sie ze to szorowanie to z silnika, tak jakby oleju bylo malo czy cos no nie wiem oleju jest dobrze zaleane i czesto go sprawdzam
dokładnie,to jest tylko pie....nie że to takie dobrekamel1984 pisze:czyli to jest takie pier%&*( ze niby silnik wyciszy, zejakas tam powloka sie zrobi, ze lepsze bedzie smarowanie i olej sie namagnetyzuje czy cos ???
[ Dodano: 06-02-26, 12:15 ]
spr. jeszcze wydech w okolicy kolektora wydechowego czy nie ma tam przedmuchówkamel1984 pisze:ostatnio zaczal mi silniczek glosniej chodzic ,nie stuka ale tak dziwnie szoruje
...