wypchać od wewnątrz najpierw je nagrzewając np:suszarką by tzw."zmiękły"Reloo pisze:lny na pewno jest na kołki, pytanie tylko jak go wyciagnac, nie łamiąc tych kołkow?
[MK3] Odklejanie znaczków
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Tylni na taśmę dwustronną, bez kołków, jak pisali wyżej koledzy. Dodatkowo znaczek wkomponowany w taki rodzaj uszczelki gumowej w kształcie miski Dopiero ta podkładka jest klejona do blachy. Przedni ma 3 zatrzaski: na godzinie 12, 4 i 8. Najlepiej wypiąć je od wewnątrz podważając płaskim śrubokrętem, otwierając maskę (zdejmowanie grilla niekonieczne). Tak jak pisali koledzy wyżej - zmatów dobrze znaczki papierem ściernym, coby nowa farba nie odpadała
Z autopsji - tylnego znaczka najlepiej nie odklejaj. Fabrycznie od bardzo dobrze siedzi i szkoda ruszać. Spróbuj pomalować bez zdejmowania, zabezpieczając wszystko naookoło znaczka
pozdro
Z autopsji - tylnego znaczka najlepiej nie odklejaj. Fabrycznie od bardzo dobrze siedzi i szkoda ruszać. Spróbuj pomalować bez zdejmowania, zabezpieczając wszystko naookoło znaczka
pozdro
No dobra, pom,alowane znaczki już schną, punkty rozdane, tylko nie mam żyłki żeby zerwać ten "Golf GL"... A i jeszcze jedno - czym mozna zastąpić benzynę ekstrakcyjną zeby zmyć stary klej? Rozpuszczalnikiem...?
[ Dodano: Sob Lut 25, 2006 13:36 ]
No Panowie -fura rozebrana w garazu - czym usunąć stary klej po znaczku "Golf"? NMie mam benzynki ani nitro...
[ Dodano: Sob Lut 25, 2006 13:36 ]
No Panowie -fura rozebrana w garazu - czym usunąć stary klej po znaczku "Golf"? NMie mam benzynki ani nitro...
Nocne Mary Squad
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
- Maciekwisla1906
- Ma gadane
- Kontakt:
- Maciekwisla1906
- Ma gadane
- Kontakt:
- Maciekwisla1906
- Ma gadane
- Kontakt: