brak kierunkowskazów
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
brak kierunkowskazów
witam niedawno kupiłem vw golf2, wszystko pieknie gdybym miał kierunkowskazy jest jeden mały mankament przednie lampy mam od golfa4 generacji i na tablicy rozdzielczej pali mi sie zarówka od kierunków, czy przełacznik od awaryjek ma jakies powiazanie??? Bo akurat go nie mam.
tak awaryjne mają jakiś wspólny obwód z kierunkami.jak odłączysz przełącznik awaryjnych to kontrolka kierubków będzie ci się żarzyła słabym światłem.
[ Dodano: 19 Lis 2009 00:38 ]
a swoją drogą wrzuciłbyś zdjęcia tego golfika bo bardzo mnie ciekawi jak wygląda dwójeczka z oczkami od czwórki
[ Dodano: 19 Lis 2009 00:40 ]
jak założysz przełącznik od awaryjek to ci powinna zgasnąć kontrolka...A świeci ci słabym światłem???bo jak nie to chyba jest jeszcze jakiś inny defekt oprócz tych awaryjek...
[ Dodano: 19 Lis 2009 00:38 ]
a swoją drogą wrzuciłbyś zdjęcia tego golfika bo bardzo mnie ciekawi jak wygląda dwójeczka z oczkami od czwórki

[ Dodano: 19 Lis 2009 00:40 ]
jak założysz przełącznik od awaryjek to ci powinna zgasnąć kontrolka...A świeci ci słabym światłem???bo jak nie to chyba jest jeszcze jakiś inny defekt oprócz tych awaryjek...
a miga ci jak włączysz kierunek bo u mnie jak był odłączony awaryjny to świecił ciągłym światłem.Tak czy inaczej to obstawiam ten wyłacznik.jak go założysz to powinna ci kontrolka zgasnąć.masz włącznik na kierownicy czy na desce??
[ Dodano: 19 Lis 2009 01:08 ]
jak na desce to nie powinieneś mieć problemu z dokupieniem i montażem a co do włącznika w kierownicy to nie wiem... musiałbyś spytać kogoś innego
[ Dodano: 19 Lis 2009 01:08 ]
jak na desce to nie powinieneś mieć problemu z dokupieniem i montażem a co do włącznika w kierownicy to nie wiem... musiałbyś spytać kogoś innego

-
- Mały gagatek
ja mam na desce tak jak włacze kierunek to pali sie ciagłym swiatłem a zdjecie golfika jutro wstawie mam nadzieje ze to jest to bo jazda bez kierunków jest beznadziejna pozdro
[ Dodano: 19 Lis 2009 23:19 ]
kupiłem ten przełacznik od awaryjek i jest wszystko dobrzr dziekuje za pomoc

[ Dodano: 19 Lis 2009 23:19 ]
kupiłem ten przełacznik od awaryjek i jest wszystko dobrzr dziekuje za pomoc

"żeby sztywna była furka, w furce musi być rozpórka"