Gdzie jest czujnik temperatury zewnetrznej
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Tak, jest otwor i w tym otworze jest cos co wyglada na czujnik, nie mialem czasu sie temu przygladac, bo wyskoczylem tylko na chwile z pracy, zeby to zobaczyc na szybko. Sprawdze wieczorem.
Bardzo mnie to cieszy, bo juz mialem przeczesywac siec w poszukiwaniu "jak zamontowac czujnik" a tu okazuje sie, ze czujnik jest tylko trzeba go reaktywowac.
Moze jest ktos ze swietokrzyskiego, a dokladnie z okolic Ostrowca, kto ma ochote sie tym pobawic ?
[ Dodano: 16 Lis 2009 21:44 ]
Sprawdzilem czujnik, jest sprawny, przepatrzylem tez wszystkie bezpieczniki i jest ok, a temperatury jak nie bylo tak nie ma.
Wiec stawiam na kabel, ze jest gdzies uwalony, czy mozecie mi wytlumaczyc jak sprawdzic calosc kabla albo polecic jakas osobe ktora bym mi to zrobila?
Pozdrawiam.
Bardzo mnie to cieszy, bo juz mialem przeczesywac siec w poszukiwaniu "jak zamontowac czujnik" a tu okazuje sie, ze czujnik jest tylko trzeba go reaktywowac.
Moze jest ktos ze swietokrzyskiego, a dokladnie z okolic Ostrowca, kto ma ochote sie tym pobawic ?
[ Dodano: 16 Lis 2009 21:44 ]
Sprawdzilem czujnik, jest sprawny, przepatrzylem tez wszystkie bezpieczniki i jest ok, a temperatury jak nie bylo tak nie ma.
Wiec stawiam na kabel, ze jest gdzies uwalony, czy mozecie mi wytlumaczyc jak sprawdzic calosc kabla albo polecic jakas osobe ktora bym mi to zrobila?
Pozdrawiam.
witam moze mi ktos powiedziec dlaczego u mnie od kat mam samochod i od kat pamietam to ten kabel od czujnika wisial bez czujnika? i dobrze wskazuje temperature? az do dzis ,po przejechaniu kilku kilometrow zaczol szwankowac i wskazuje -45 a na klimie - 50 ktos wie o co chodzi? a moze czujnik jest gdzies w innym miejscu ?