immo active
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
immo active
Koledzy wiem że temat się powtarzał kilka razy ale na moje pytanie nie znalazłem odpowiedzi
jak w temacie chodzi i immo czasami blokuje mi sterownik nie mogę odpalić,w tedy wystarczy że wypnę radio i wszystko jest oki radio sprawdzane u elektronika wszystko jest oki podłączenie też wyczyszczone wszystkie styki nie tylko koło radia ale w stacyjce itp. a jednak to samo się dzieje mam dwa kluczyki alarm OE na dwóch to samo już tracę cierpliwość cosię qwa dzieje ??
a jeszcze jedno jak podłącze Vag i chce zdiagnozować radio pisze że jest zbyt wiele błędów,czyli gdzie błąd w podłączeniu czy radiu ?
Vag pokazuje że za słaby sygnał z kluczyka
jak w temacie chodzi i immo czasami blokuje mi sterownik nie mogę odpalić,w tedy wystarczy że wypnę radio i wszystko jest oki radio sprawdzane u elektronika wszystko jest oki podłączenie też wyczyszczone wszystkie styki nie tylko koło radia ale w stacyjce itp. a jednak to samo się dzieje mam dwa kluczyki alarm OE na dwóch to samo już tracę cierpliwość cosię qwa dzieje ??
a jeszcze jedno jak podłącze Vag i chce zdiagnozować radio pisze że jest zbyt wiele błędów,czyli gdzie błąd w podłączeniu czy radiu ?
"Zabawne jak mało ważna jest twoja praca, gdy prosisz o podwyżke, a jak niesamowicie niezbędna dla ludzkości, gdy prosisz o urlop."
Re: immo active
Do anteny immo wokół stacyjki idzie mała kostka zasilająca - spróbuj ją docisnąc taśma do anteny- jest mała i czasami słabo stykasafik25 pisze:Koledzy wiem że temat się powtarzał kilka razy ale na moje pytanie nie znalazłem odpowiedzi
Panie na początku napisałem że wyczyściłem kostki itp. teraz dodaj że zgodnie z postami które znalazłem a nadal mam problem,więc jeśli nie masz nic więcej do powiedzenia to ...............edzio pisze:safik25 pisze: temat się powtarzał kilka razy ale na moje pytanie nie znalazłem odpowiedzito jest odpowiedźsafik25 pisze:Vag pokazuje że za słaby sygnał z kluczyka
"Zabawne jak mało ważna jest twoja praca, gdy prosisz o podwyżke, a jak niesamowicie niezbędna dla ludzkości, gdy prosisz o urlop."
a ty co myślałeś,że czyszczenie kostek załatwi sprawę?masz pecha i u ciebie nie pomogło.Słaby sygnał z kluczyka nie zawsze oznacza czyszczenie kostek.safik25 pisze:Panie na początku napisałem że wyczyściłem kostki itp. teraz dodaj że zgodnie z postami które znalazłem a nadal mam problem,więc jeśli nie masz nic więcej do powiedzenia to ...............edzio pisze:safik25 pisze: temat się powtarzał kilka razy ale na moje pytanie nie znalazłem odpowiedzito jest odpowiedźsafik25 pisze:Vag pokazuje że za słaby sygnał z kluczyka
napisz jak to zrobić jak taki fachura jesteśGMS pisze:a co to za wysiłek... jak ja taki autem odjeżdżam jak swoim immo takie jak by go nie było tylko problem bo wkur...
jak robisz już coś złego,to rób to dobrze
LAUNCH X431,VCDS 11.11.5,VAG-TACHO 2.5,VAGDashCAN 5.29,AUTO-COM,OP-COM
LAUNCH X431,VCDS 11.11.5,VAG-TACHO 2.5,VAGDashCAN 5.29,AUTO-COM,OP-COM
Dla zlodziei immo to nie problem safik25 przejdz do mnie na PW to ci powiem jak immo naprawic i to bardzo tanim kosztem
Ostatnio zmieniony sob lis 14, 2009 10:57 przez jeryk10, łącznie zmieniany 1 raz.
najprostsze urządzenie choć nie najtańsze są jeszcze inne http://www.allegro.pl/item735592442_odp ... larka.htmlnorek111 pisze:napisz jak to zrobić jak taki fachura jesteśGMS pisze:a co to za wysiłek... jak ja taki autem odjeżdżam jak swoim immo takie jak by go nie było tylko problem bo wkur...
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
tak jak pisalGMS, problem lezy najpredzej w radiu nieoryginalnym lub uszkodzonym ktore to masuje kabel diagnostyczny idetnij przewod i bedzie po sprawie
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.