a co jak ci ktos tyl skasujeVW Maniak pisze:A ja mam gaśnicę przymocowaną na ściagaczach gumowych w tylnim pasie od strony bagażnika na lewej stronieJest tam fabrycznie wnęka a moja gaśnica się w sam raz cała chowa

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
adam_franciszek pisze:Mam takie dwie gumy-uchwyty i wglebienie (podgumowane oryginalnie, zeby sie nie tluklo) jak podniose klape bagaznika - to po lewej stronie od zamka bagaznika - w kierunku na swiatla lewe lub na uchwyt apteczki.
To Wam chyba chodzi o fabryczne miejsce na trójkąt?VW Maniak pisze:A ja mam gaśnicę przymocowaną na ściagaczach gumowych w tylnim pasie od strony bagażnika na lewej stronie Jest tam fabrycznie wnęka a moja gaśnica się w sam raz cała chowa
Tak ja mam gaśnicę w tym miejscu, a trójkąt w kole zapasowymLipek81 pisze:To Wam chyba chodzi o fabryczne miejsce na trójkąt?
Kilka postów wyżej barteKKK03 zamieścił zdjęcie i tam jest własnie zamontowany trójkat w tym miejscu.
No raczej gaśnicy nic sie nie stanie, a jak by nawet to mam drugą w domurabbit1 pisze: a co jak ci ktos tyl skasuje
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 71 gości