wyjmowanie wkładki zamka
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
wyjmowanie wkładki zamka
Cześć,
Przekopałem się przez forum, ale znalazłem tylko porady dla mk1,mk2,mk4. Tymczasem moje autko to mk3
W jaki sposób wykręcić wkładkę od zamka z przednich drzwi (od strony kierowcy)? Odkręciłem śrubę torx, która jest najbliżej klamki, ale klamka,zamek,wkładka ani drgnie.
Z góry dzięki za odpowiedź.
pozdrawiam
Marcinicho
Przekopałem się przez forum, ale znalazłem tylko porady dla mk1,mk2,mk4. Tymczasem moje autko to mk3
W jaki sposób wykręcić wkładkę od zamka z przednich drzwi (od strony kierowcy)? Odkręciłem śrubę torx, która jest najbliżej klamki, ale klamka,zamek,wkładka ani drgnie.
pozdrawiam
Marcinicho
Panie Boże, lubiłem dżem truskawkowy
I ciemną słodycz kobiecego ciała.
Jak też wódkę mrożoną…
Jak też wódkę mrożoną…
odkręcasz jedną śrubę na torx i wyjmujesz klamkę, żadnego zdejmowania tapicerki no chyba że chcesz się dostać do zamka to owszem
Ostatnio zmieniony pt lis 06, 2009 12:53 przez danioo, łącznie zmieniany 1 raz.
zapraszam do oceny mojego golfika:
[url]http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=159996[/url]
[b]Kupię ciemne kierunki w zderzak ori FER lub HELLA[/b]
[url]http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=159996[/url]
[b]Kupię ciemne kierunki w zderzak ori FER lub HELLA[/b]
- Paweł Marek
- V.I.P.
bzdura, bolec jest tylko lekko wsadzony w dziurę w zamku.wojtasGWE pisze:bez odkręcenia zamka będzie ciężko wyciągnąć klamkę
[ Dodano: Pią Lis 06, 2009 2:16 pm ]
marcinicho, po odkręceniu tej sróby popchnij lekko klamke w przód i odciagaj, zwracaj uwage na plastyczek który jest w otworze na klamkę, bo może wpaść do drzwi i wówczas zdejmowanie tapicerki.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
-
- Nowicjusz
Dzięki za pomoc - udało mi się zdemontować klamkę razem z wkładką. No i co się okazało. Uszkodzeniu uległ element, który zaznaczyłem na zdjęciu.
Przeglądałem allegro i znalazłem - zestaw naprawczy z tym elementem za... 100zł. Jeśli taka jest cena tego cuda, to chyba to tak zostawię i będę otwierał zamek na pilota.
Gdzie można dostać sam ten element, za mniejszą cenę?
Przeglądałem allegro i znalazłem - zestaw naprawczy z tym elementem za... 100zł. Jeśli taka jest cena tego cuda, to chyba to tak zostawię i będę otwierał zamek na pilota.
Gdzie można dostać sam ten element, za mniejszą cenę?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Panie Boże, lubiłem dżem truskawkowy
Jak też wódkę mrożoną…
Jak też wódkę mrożoną…
-
- Nowicjusz
po co ci ten numer ?idziesz do pierwszego lepszego sklepu mówisz i masz ,wszyscy wiedzą o co chodzi ,bo to częsta usterka.A pamiętasz może jaki jest numer katalogowy tego wiosełka?
Ostatnio zmieniony ndz lis 08, 2009 14:37 przez edzio, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz