Problem z obrotami silnika.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Problem z obrotami silnika.
Witam.
Ostatnio padł mi akumulator do zera. Po wymianie akumulatora pojawily sie duze problemy z obrotami silnika. Obroty wachaja sie od 800 do nawet 1800. przed wymiana nie bylo zadnych problemów z obrotami. Ja stawiam na to ze moze po wymianie alumulatora silniczek krokowy zaczal szalec lub podczas gdy pojechalem po akumulator moi znajomi probowali odpalic go z pychu(do czego sie nie przyznaja) i zaplon sie przestawil..
Golf 3 silnik 1.6 AEE
z gory dzieki za pomoc.
Pozdro
Ostatnio padł mi akumulator do zera. Po wymianie akumulatora pojawily sie duze problemy z obrotami silnika. Obroty wachaja sie od 800 do nawet 1800. przed wymiana nie bylo zadnych problemów z obrotami. Ja stawiam na to ze moze po wymianie alumulatora silniczek krokowy zaczal szalec lub podczas gdy pojechalem po akumulator moi znajomi probowali odpalic go z pychu(do czego sie nie przyznaja) i zaplon sie przestawil..
Golf 3 silnik 1.6 AEE
z gory dzieki za pomoc.
Pozdro
Mam to samo w 1.8 ABS najlepiej po odłączeniu aku i ponownym podłączeniu , zapalić auto i pozwolić mu pracować do czasu aż włączy się wentylator chłodnicy , i w tym czasie nie dotykać pedału gazu , samo się unormuje lub zrobic jakies 150km i rowniez samo sie ustawi.
PS
Dzis mialem dzwona. Macha prawy blotnik, belka, pas przedni lampy i co najgorsza grill bez znaczka poszedl sie ........ pechhhhhh
PS
Dzis mialem dzwona. Macha prawy blotnik, belka, pas przedni lampy i co najgorsza grill bez znaczka poszedl sie ........ pechhhhhh
Ostatnio zmieniony sob lis 07, 2009 20:46 przez mariand11, łącznie zmieniany 3 razy.