Jak wymontować przednią wewnętrzną lampkę w wersji bez szybe
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Jak wymontować przednią wewnętrzną lampkę w wersji bez szybe
Witam
Jak w temacie Czy ktoś może mi powiedzieć zak wymontować przednią wewnętrzną lampkę oświetlenia kabiny w wersji bez szybra?
z góry dziękuje
Jak w temacie Czy ktoś może mi powiedzieć zak wymontować przednią wewnętrzną lampkę oświetlenia kabiny w wersji bez szybra?
z góry dziękuje
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
tylko wyjmując musisz delikatnie to robić mając na względzie kruchość podsufitki - bardzo łatwo ją połamać.Qto pisze:zdejmujesz ten plastik pod którym są żarówki...pod nim znajdziesz jak dobrze pamiętam dwie śrubki na krzyżak. Po odkręceniu można wyciągnąć lampkę...
pozdro dieselek. Golf zawsze i wszędzie.Golf był,jest i będzie.
Dzięki za poglądowe materiały, ale one są właśnie do wersji z szyberkiem.
U mnie jest nieco inaczej. Skończyłem na odkręceniu śrubek i wyciągnięciu lampki z jednej strony ( bliżej szyby czołowej) tam są takie proste zaczepy , natomiast z drugiej strony jest też coś co trzyma ją i nie za bardzo wiem jak się do tego zabrać.
U mnie jest nieco inaczej. Skończyłem na odkręceniu śrubek i wyciągnięciu lampki z jednej strony ( bliżej szyby czołowej) tam są takie proste zaczepy , natomiast z drugiej strony jest też coś co trzyma ją i nie za bardzo wiem jak się do tego zabrać.