golf mk1 rozstaw osi..
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
golf mk1 rozstaw osi..
witam .. mam taki problem.. otoz czy golf mk1 ma szerszy rozstaw osi z przodu niz z tylu.. bo zalozylem 4 kola 15.. 7 calowe z oponami 195/50 i z tylu weszly a z przodu wystaja.. a wszystkie kola takie same i z przodu wystaja sporo.. czy mk1 tak ma? ze ma szerszy rozstaw osi z przodu.. i co tu zrobic zeby je zmiescic.. zalozyc wezsze opony? poszerzyc nadkola> moze ztoczyc felgi przednie od srodka i tym zwiekszyc et..pozdrawiam
Ostatnio zmieniony czw paź 15, 2009 08:58 przez robertoo19, łącznie zmieniany 1 raz.
- Air Evolution
- Mały gagatek
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
chcialbym wzniwic temat.. co zrobic zeby do mk1 wlozyc felgi 15 7" cali z malym et z tylu wchodza ladnie jednak z przodu wystaja sporo.. opony na tych felgach 195/50 .. wiem ze moge zalozyc wezsze opony i troche poszerzyc nadkola ale nie wiem czy i tak nie bedzie za malo.. moze da sie np. zalozyc krotsze wachacze z przodu albo skrocic te.. prosze o porade bo wolalbym nie poszerzac nadkoli.. chce go zostawic w oryginale. felg tez nie chce zmieniac bo podobaja mi sie te i chce je jednak jakos do niego upchnac.. czekam na proposycje.. pozdravwiam