wymiana rozrzadu
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
wymiana rozrzadu
witam posiadam golfa 4 rok produkcji 1999, 1,6, 74kw,100km jak go kupilem mial przejechane 140,000 teraz obecnie ma 159500 nie wiadomo kiedy był zmieniany w nim rozrząd zwracam sie o zapytanie czy nalezalo by juz wymienic caly rozrzad razem z pompa czy bez.duzo osob mi mowi ze jak jest dobra pompa to niech zostanie a czytam tez na forum i pisza ze jak rozrząd to razem z pompa wymieniac.chcialbym sie dowiedziec ile tez taka naprawa kosztuje i zapytac jakie sa najlepsze czesci jakich firm do zalozenia by pochodzilo godziwie po montażu.czekam na szybkie odpowiedzi. pozdrawiam goraco
- maryjan
- Gadatliwa bestia
Kolego jarek.nowak99, jak nie wiesz kiedy był rozrząd wymieniany to pompę jak najbardziej wymień...
Nikt na oko nie wie co dzieje się z pompa w środku, notabene ja miałem identycznie w audi i niestety wymiana sporo nerwów kosztowała.
Co do producentów rolki i napinacz SKFa a Paski Getza - Wcale nie tak drogo a napewno przyzwoicie.
Pozdawiam
Nikt na oko nie wie co dzieje się z pompa w środku, notabene ja miałem identycznie w audi i niestety wymiana sporo nerwów kosztowała.
Co do producentów rolki i napinacz SKFa a Paski Getza - Wcale nie tak drogo a napewno przyzwoicie.
Pozdawiam
Dziki