[mk3]cos szumi pod maska na jalowym...?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[mk3]cos szumi pod maska na jalowym...?
witam, jak podniose maske na postoju to oprocz rownej pracy silnika slysze jakis dziwny szum, co to moze byc?
Ostatnio zmieniony ndz lut 19, 2006 13:21 przez icemaster, łącznie zmieniany 1 raz.
Hmmm... Tez się trochę niepokoiłem czymś podobnym.
Czasami takie diabelskie świerszcze okazują się błahostką.
U mnie po podniesieniu maski tez słychać jakis dziwny świst z lewej strony. Po dokładnym obadaniu sprawy okazało się, że to plastik (ten na którym jest min. tabliczka znamionowa) świszcze. Jak tylko przytrzymam go palcem słychać tylko błogi klekocik...
Czasami takie diabelskie świerszcze okazują się błahostką.
U mnie po podniesieniu maski tez słychać jakis dziwny świst z lewej strony. Po dokładnym obadaniu sprawy okazało się, że to plastik (ten na którym jest min. tabliczka znamionowa) świszcze. Jak tylko przytrzymam go palcem słychać tylko błogi klekocik...
U mnie też coś świszczy tylko że w MK2 i z prawej strony to słuszę. Wydaje mi się że jak jest rozgrzany silnik to słychac to świszczenie bardziej. Niedawno wymieniałem termostat bo mój był prawie cały czas otwarty i miałem niedogrzany silnik. Teraz po wymianie mam bardzo ciepło w środku w golfiku. Tylko co to za świszczenie?
Czy to tez może byc pompa? Ile kosztuje?
Czy to tez może byc pompa? Ile kosztuje?