Problem z radiem, dzialaja tylko 2 przyciski ( off i eject)
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Problem z radiem, dzialaja tylko 2 przyciski ( off i eject)
Witam, wczesniej bylo wszystko okej z radiem jednak pozniej mialem problemy z elektryka przestaly mi dzialac szyby i lusterka okazalo sie ze spruchnialy kanaliki odprowadzajace wode z podszybia i to zrobilo jakies zwarcie, ale nawet wtedy radio dzialalo normalnie, pozniej oddalem samochod do mechanika ale w radiu zaczely dzialac tylko te dwa przyciski. Jak wcisne przycisk eject i wyjedzie plyta pozniej wloze ja spowrotem to radio gra na jednej glosnosci, nie da sie przelaczyc piosenek, regulowac glosnosci, ani nic dziala tylko przycisk off ;|. Wiem ze to co napisalem moze nie jest zbyt profesjonalne ale jestem laikiem w tej dziedzinie. Z gory dziekuje za pomoc, pozdrawiam
Zobacz czy masz aby podpieta mase.. U mnie jak masa była odlaczona rowniez przez kogoś kto mi robił elektryke, to radio JVC pokazywalo mi dziwne bledy typu "AAA424148217" i nie czytało płyt i inne cudawianki sie dzialy, az po 2 miesiacach przez przypadek podlaczajac nowe glosniki doszedlem o co come on, podpiałem mase i wszystko wrocilo do normy 

-
- Nowicjusz