ściaganie tapicerki z drzwi mkII
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
ściaganie tapicerki z drzwi mkII
mam takie pytanko - są jakieś problemy ze sćaignieciem tapicerki z drzwi kierowcy w mk2
bo chce ściągnać i podciagnać troche linke od otwierania drzwi
bo chce ściągnać i podciagnać troche linke od otwierania drzwi
zadna filozofia po prawej i lewej stronie po 2 srubki
+ramka plastikowa nad klamka otwierania drzwi wysuwa sie i jak masz zwykle pokretlo od szyb to albo wyczepiane albo odkrecane musisz tylko zdjac obudowe.na dole masz takie zatrzaski chyba 3 srubokretem podwarzasz i tapicerka juz prawie sama wychodzi tylko odkrecasz rygielek od zamka i masz tapicerke na podlodze
+ramka plastikowa nad klamka otwierania drzwi wysuwa sie i jak masz zwykle pokretlo od szyb to albo wyczepiane albo odkrecane musisz tylko zdjac obudowe.na dole masz takie zatrzaski chyba 3 srubokretem podwarzasz i tapicerka juz prawie sama wychodzi tylko odkrecasz rygielek od zamka i masz tapicerke na podlodze
- barteKKK03
- V.I.P.
Nie mam pojęcia co jest. Mam centralny zamek. Wszystko "chodzi" jak powinno tzn. dzydzel chodzi góra dół, klamki normalnie działają, cięgno też jest OKI..........a pomimo tego drzwi się nie otwierają.Fox_00 pisze:Kiepsko taką operację widzęMarasTS pisze:A jak ściągnąć tapicerkę przy zamknętych drzwiach??
a co ? klamka wysiadła czy zamek ?
Zaraz będę walczył dalej.