po tej wypowiedzi wydzę, że opierasz się na przypuszczeniach a nie na rzetelnej wiedzy czy doświadczeniu. otóż nawet w golfie, w którym ori był pilot 2-przyciskowy, 3-przyciskowy będzie działał łącznie z otwieraniem samej klapy!vital pisze:3 przyciskowy bedzie dzialal ... po prostu jeden przycisk nie bedzie funkcjonowal ..
a ja powiem Ci kolego, że pilota programuje się bez żadnego kodu więc nie wprowadzaj ludzi w błąd (dodam że sam dorabiałem kluczyk i oprócz docięcia grota wszystko zrobiłem sam więc opieram się na wiedzy)vital pisze:aha ... i jeszcze jest taki patent ze w tym scyzoryku sa 3 przyciski .. do alarmu...
bardzo łatwo sie go programuje samemu .. jesli tylko znasz kod do alaarmu . ja mialem to ulatwione bo mam kod na pilocie od alarmu
no właśnie, żeby to zrobić trzeba mieć pin do immo i podłączyć się do zegarów za pomocą vaga, wtedy można dopasować kluczyk do immo.vital pisze:mi programowal kluczyk ten gosc ktory mi zczytywal kod z komputera ..
Zapewniam Cię że w castoramie tego nie zrobią (i to jest największe pierd**lenie w tym wątku), więc dopytaj się najpierw kolegi czy kluczyk zaprogramowali mu w castoramie bez podchodzenia do samochodu czy sam to robił za pomocą interfejsu i nie wprowadzaj ludzi w błąd