A mój znowu z prawej strony jest pochylony, też nie wiem dlaczego, mam zamiar wymienić amortyzatory....pier pisze:Witam i prosze o pomoc. Mój Golfik II sie skrzywił tzn. stojąc przed ałtem przodem do auta lewa strona jest niżej niż prawa o 3 cm widać to dokładnie na nadkolu po prawej stronie jest mniejszy prześwit między nadkolem a kołem. Są założone nowe amortyzatory ale problem nie znikł auto nie miało wypadku i nie wpadło w żadną dużą dziure. Wcześniej było równe. Prosze wyprostujcie mojego Golfika.
[mk2]Skrzywiony Golfik
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Re: [mk2]Skrzywiony Golfik
krzysio, Dlaczego dobrze że jeżdzę VW? (chyba to było do mnie )
Wracajać do problemu nierówno stojącego samochodu. Może ktoś źle zamonotował sprężynę, mogła nie siąść w siedzeniach dobrze. Równie dobrze w kielichu mogła się przestawić, obsunąć albo coś. Trzeba by wyciągnąć i zaglądnąć co siedzi w kielichu. Może źle jest skręcony macpherson (sory jak się pomyliłem w pisowni). Więcej się nie będę rozpisywał bo i tak wszystko juz było poruszone. Aha jeszcze jedno. Wachacz jest prosty? Może warto by się przejechać do blacharza albo samemu pomieżyć podwozie (jest to banalnie proste trzeba mieć tylko metr rozwijany i kolegę do pomocy.
Wracajać do problemu nierówno stojącego samochodu. Może ktoś źle zamonotował sprężynę, mogła nie siąść w siedzeniach dobrze. Równie dobrze w kielichu mogła się przestawić, obsunąć albo coś. Trzeba by wyciągnąć i zaglądnąć co siedzi w kielichu. Może źle jest skręcony macpherson (sory jak się pomyliłem w pisowni). Więcej się nie będę rozpisywał bo i tak wszystko juz było poruszone. Aha jeszcze jedno. Wachacz jest prosty? Może warto by się przejechać do blacharza albo samemu pomieżyć podwozie (jest to banalnie proste trzeba mieć tylko metr rozwijany i kolegę do pomocy.