bardzo mocno dymi
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
bardzo mocno dymi
Witam
Mam problem z moim golfem vr6 2.8l. Mianowicie to że dymi bo zimno to rozumiem ale on dymi nawet jak się nagrzeje i nie jest to mały dymek tylko chmura po dodaniu gazu. W golfie była wymieniana uszczelka pod głowicą oraz chłodnica. Ubywa trochę oleju (jednak on na pewno wydostaje się w pewnej ilości ze skrzyni biegów) i ubywa trochę płynu chłodniczego. Dym jest koloru białego. Pewno nie będziecie potrafili powiedzieć co to jest ale może jesteście mi wstanie pomóc i powiedzieć do kogo i na co mam się zgłosić żeby to sprawdzili. Nie wiem może jakąś sondą skład tego dymu. Najlepiej gdzieś w warszawie i jakie mogą być koszta takiego sprawdzenia.
Mam problem z moim golfem vr6 2.8l. Mianowicie to że dymi bo zimno to rozumiem ale on dymi nawet jak się nagrzeje i nie jest to mały dymek tylko chmura po dodaniu gazu. W golfie była wymieniana uszczelka pod głowicą oraz chłodnica. Ubywa trochę oleju (jednak on na pewno wydostaje się w pewnej ilości ze skrzyni biegów) i ubywa trochę płynu chłodniczego. Dym jest koloru białego. Pewno nie będziecie potrafili powiedzieć co to jest ale może jesteście mi wstanie pomóc i powiedzieć do kogo i na co mam się zgłosić żeby to sprawdzili. Nie wiem może jakąś sondą skład tego dymu. Najlepiej gdzieś w warszawie i jakie mogą być koszta takiego sprawdzenia.
- jablonski89
- Użytkownik
- Kontakt:
No właśnie w tym problem że nie nie dostał. po wymianie to był moment kiedy odebrałem dopiero prawko wiec go nie katowałem bo nie miałem odwagi zresztą cały czas jej nie mam.jablonski89 pisze:
i pewnie zaraz po wymianie silnik dostal pare razy w d..... i sa efekty
Ale dobra nie o to chodzi jest jakaś możliwość żeby to sprawdzić??
Ostatnio zmieniony śr paź 14, 2009 21:49 przez Badi91, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Mały gagatek
nie mechanik czegoś takiego nie zalecił, a ja niestety w zupelnosci sie nie znam na mechanicesHpAaKu pisze:a po wymianie uszczelki dociągana była głowica po paruset km?
Ostatnio zmieniony czw paź 15, 2009 15:00 przez Badi91, łącznie zmieniany 1 raz.