witam mam pytanie do was
Jaka jest roznica miedzy soczewkami zwyklymi na zarowke h1 miedzy soczewkami xenonowymi?? i czy jak kupie te zwykle na h1 i wloze do nich xenon to nie bedzie oslepiac innych??
soczewki pytanie??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Soczekwa na h1 a soczewka na xenon (d2s) to calkiem co innego, nie ma możliwości zamontowania zarnika ksenonowego (d2s z soczewki xenonowej) do soczewki z mocowanie h1.
Chyba, że kupisz chiński tani zestaw z allegro przystosowany do montażu H1, ale to po 1 primo, nielegalne, po drugie primo bardzo często oślepia innyc (zalezy od jakości soczewki bardzo dużo)
Chyba, że kupisz chiński tani zestaw z allegro przystosowany do montażu H1, ale to po 1 primo, nielegalne, po drugie primo bardzo często oślepia innyc (zalezy od jakości soczewki bardzo dużo)
kolega ma w jettce zamontowane lampy soczewkowe i do tego xenon nie oslepia nikogo nawet samochod mu przeglad przeszedl nawet kilka razy policja go sprawdzalaMarioo pisze:Soczekwa na h1 a soczewka na xenon (d2s) to calkiem co innego, nie ma możliwości zamontowania zarnika ksenonowego (d2s z soczewki xenonowej) do soczewki z mocowanie h1.
Ja nie napisałem, że się nie da zrobić żeby nie oślepiały, ale, że często się zdarza, że oślepia i kierowca który ma to zamontowane często nie zdaję sobię sprawy z tego.wojtass31 pisze:kolega ma w jettce zamontowane lampy soczewkowe i do tego xenon nie oslepia nikogo nawet samochod mu przeglad przeszedl nawet kilka razy policja go sprawdzala
Jak da się ustawić i nie oślepia to jest ok, przegląd też przejdzie jak się diagnoście kłócić nie chce