Witajcie.
Mam problem z wycieraczkami przód i tył, spryskiwaczami przód i tył i ogrzewaniem tylnej szyby. Nie wiem co się stało. Bezpieczniki wszystkie dobre oraz przekaźniki. Wiecie o co chodzi?? Proszę o poradę jak ten problem rozwiązać.
Posiadam Golfa III 2.0 Gti 115 km 1993 rok
Edit:
Działało działało i nagle pyk i nie działa nic kompletnie nic. Po prostu przestało działać podczas jazdy. Nie uruchamia się nic. Nic wogole nie było słychać jakiegoś "pyknięcia" zęby coś się stało.
Po uruchomieniu zapłonu/silnika nie ma żadnej reakcji od żadnego z w.w komponentów.
Problem
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Re: Problem
Czy Ty kolego uważasz że tu wróżbici są??? To że masz problem to już wiemy ale jaki to problem??? Nie załączają się, nie rozłączają się czy co te wycieraczki??? Odnośnie sprysków i tylnej szyby to samo pytanieexlusive pisze:Witajcie.
Mam problem z wycieraczkami przód i tył, spryskiwaczami przód i tył i ogrzewaniem tylnej szyby. Nie wiem co się stało. Bezpieczniki wszystkie dobre oraz przekaźniki. Wiecie o co chodzi?? Proszę o poradę jak ten problem rozwiązać.
Posiadam Golfa III 2.0 Gti 115 km 1993 rok
- Zico63b
- Mistrz KieroVWnicy
No jeśli jest tak to jeszcze pytanie: czy działają reflektory (mijania lub drogowe, bez różnicy)?
Gdy działają - winna kostka stacyjki; gdy nie - winny przekaźnik (a jednak!) z numerem 18 - poruszać lub podmienić.
A uwagi Kolegów co do precyzji opisu awarii są jak najbardziej słuszne Kolego!
Gdy działają - winna kostka stacyjki; gdy nie - winny przekaźnik (a jednak!) z numerem 18 - poruszać lub podmienić.
A uwagi Kolegów co do precyzji opisu awarii są jak najbardziej słuszne Kolego!
Ostatnio zmieniony ndz paź 11, 2009 19:15 przez Zico63b, łącznie zmieniany 1 raz.