Nie mam rozeznania bo od lat beztrosko jezdzilem do ASO ale po ostatniej wizycie u mechanika mam watpliwosci stad pytanie:
Co (jakie objawy) moze spowodowac wlanie innego niz do tej pory plynu w ukladzie wspomagania? Glosniejsza praca pompy? Smrodek w kabinie?
Podczas naprawy wlano mi teraz jakis zielony niby promowany dla BMW (na opakowaniu nie ma wzmianki o VW) i mam wlasnie powyzsze efekty - czy sa spowodowane zmiana plynu?
Zmiana płynu w ukladzie wspomagania
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Paweł Marek
- V.I.P.
to sie wymienia a nie czyści, możliwe ze smrodek jest z innych czesci wentylacji jak wyżej kolega napisał, ale nie z maglownicy. No byc może przy robocie trochę płynu mechanik niechcący zapodał na wydech - to po prostu poczekaj aż odparuje.niceboy pisze:Wlasnie filtr kabinowy byl czyszczony
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
wyciek.. jak sama nazwa wskazuje ale nie towarzysza temu zadne inne niezbyt normalne odglosy lub koniecznosc uzycia wiekszej sily podczas kierowania (na skutek ubytku plynu)?
A co do terminologii to slowo "czyszczony" powtorzylem za mechanikiem - cokolwiek by ono oznaczalo.
A co do terminologii to slowo "czyszczony" powtorzylem za mechanikiem - cokolwiek by ono oznaczalo.
Ostatnio zmieniony pt paź 09, 2009 09:39 przez niceboy, łącznie zmieniany 2 razy.