Krzywa belka w mk2

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
ozik
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

Krzywa belka w mk2

Post autor: ozik » czw paź 08, 2009 11:18

Mam skrzywiona lekko belke konkretnie prawe kolo no i jak poleje jest troche slisko to nosi auto po drodze,

pytanie moje to czy jest roznica miedzy belkami, ja mam tarcze czy belka na ktorej sa albo byly bębny bedzie pasowala pod tarcze?

brak podpisu

Awatar użytkownika
danioo
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Post autor: danioo » czw paź 08, 2009 12:05

jest różnica, przede wszystkim inne czopy i osłony blaszane

[ Dodano: 08 Paź 2009 12:06 ]
z tego co sie orientuję to belki w mk3 i mk2 są takie same. Jakby co to za miesiąc będę miał do sprzedania z bębnami od mk3 bo zakładam z tarczami

zapraszam do oceny mojego golfika:
[url]http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=159996[/url]

[b]Kupię ciemne kierunki w zderzak ori FER lub HELLA[/b]

Awatar użytkownika
ozik
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

Post autor: ozik » czw paź 08, 2009 16:30

no z tym ze ja wlasnie potrzebuje wersje pod tarcze,
u siebie mam tarcze i chodzi tylko o przekladke na prosta

brak podpisu

psik31
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Post autor: psik31 » czw paź 08, 2009 16:33

przejedz sie na szrocik :bigok: tam jest takich belek multum poza tym mozna kupic za grosze.

Zapraszam do oceny mojego Golfa mk2 GT Special : http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=270204

Kupie nakladki na progi + nadkola od Golf mk2 GTi

jon-x
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Post autor: jon-x » czw paź 08, 2009 17:03

Hej

Miałem identyczny problem jak kupiłem autko, tyle że poprzedni właściciel prostą belkę dorzucił mi gratis - musiałem zapłacić tylko za przekładkę. Swoją drogą cholernie niebezpieczna sprawa na śniegu.

Nie znam różnic między wersją z tarczami i bez tarcz odnośnie montowania belki w aucie, wiem tylko że jak się rozglądałem z ciekawości po cenach to belki z tarczami były dość drogie. Moja była na ebayu wylicytowana za ponad 100EUR, przy czym gość który to robił musiał jeszcze origami zrobić z czujnikami od ABS, bo u mnie jest ABS.

Gdybyś nie umiał znaleźć prostej belki pod tarcze daj znać na maila dj.jon.x@gmail.com - u kolegi jest jeden golf na tarczach z tyłu w trakcie rozbiórki, o ile ja raczej wezmę zaciski - bo w tych działa ręczny - to belka prosta byłaby do oddania, myślę że niedrogo.

KR to chyba ten jeszcze mocniejszy od RP ? Whatever - bez sensu wsadzać bębny, takie autko musi mieć czym hamować.

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”