golf mk3 i lampy z vento pytanie o montaż
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
golf mk3 i lampy z vento pytanie o montaż
witam
tak sobie oglądałem auta forumowiczów i widziałem gofera mk3 z lampami od vw vento, w sumie vento to golf w sedanie ale czy wystarczy kupić lampy maske i grilla od vento i wpakować wszystko do golfa czy trzeba coś jeszcze i są z tym problemy? dodam że lampy mam sterowane elektrycznie chyba? jutro fotke walne od tych pokrętełek i pokaże no i jak coś muszę szukać lamp z silniczkami czy da się z moich przełożyć?
tu widać te kontrolki od świateł, to są zwykłe czy elektryczne?
tak sobie oglądałem auta forumowiczów i widziałem gofera mk3 z lampami od vw vento, w sumie vento to golf w sedanie ale czy wystarczy kupić lampy maske i grilla od vento i wpakować wszystko do golfa czy trzeba coś jeszcze i są z tym problemy? dodam że lampy mam sterowane elektrycznie chyba? jutro fotke walne od tych pokrętełek i pokaże no i jak coś muszę szukać lamp z silniczkami czy da się z moich przełożyć?
tu widać te kontrolki od świateł, to są zwykłe czy elektryczne?
Ostatnio zmieniony śr paź 07, 2009 21:51 przez radekb1987, łącznie zmieniany 2 razy.
- Paweł Marek
- V.I.P.
tak wszystko pasuje zamiennie. Przy czym "full Vento przód" wymagałby jeszcze zmiany zderzaka - jeśli ktoś dostrzega różnice Jest bardziej wystający w przód, ale też dużo droższy jak do golfa w używkach bo rzadszy
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
wymien maske lampy i grila i jest okej i od vento zderzak jeszt szerszy ale ma to swój minus bo cięzko dostac oryginalny hokej vr6 bo zaminników nie robia i z golfa jest krótszy i ciązko go wsadzić
czyli podsumowujac wymieniasz maske grila i lampy i wszytko gra
czyli podsumowujac wymieniasz maske grila i lampy i wszytko gra
Ostatnio zmieniony śr paź 07, 2009 22:01 przez TomeQTomeQ, łącznie zmieniany 1 raz.
my ride ---> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=3203306&sid=50d56bba1eecfd954973b856e92bf403#3203306
zderzak w vento różni się od tego z golfa ilością żeberek, vento ma 4 a golf 6. Zderzak w Vento jest szerszy, kratki również są inne. Do zderzaka vento nie pasuje hokej z golfa a ori szeroki hokej do vento to drogi biznes a zamienników brak. Nie wiem jak w golfie ale w vento do 94r były płaskie wtyczki lamp a po 94 kwadratowe.
aha, odstające zderzaki w vento, parapety, są w wersji USA czyli jettcie 3
aha, odstające zderzaki w vento, parapety, są w wersji USA czyli jettcie 3
- Paweł Marek
- V.I.P.
Paweł Marek pisze:tu akurat nieprawda mam 93 i sa zwykłe kwadratoweenesen pisze:ale w vento do 94r były płaskie wtyczki lamp a po 94 kwadratowe.
rozumiem że masz kwadratową wtyczkę na kablu z instalacji bez przejsciówek?
Ostatnio zmieniony śr paź 07, 2009 22:51 przez enesen, łącznie zmieniany 1 raz.