robilem odwiert w saniach by grzac, a sruby zamowilem w ASO, dalem nowe bo tamte byly zmeczoneguti pisze:tylko gwint sie grzeje , a nie srube
wymiana tuleji tylnej belki
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
no mam cos takiegoszesciokatna [/quote]
no mam cos takiego
dzis jak bylem w sklepie zamowic tuleje to spotkalem akurat goscia jakiegos i tak sie zgadalismy bo pytalem sie ewentualnie o sruby zapasowe w razie W a on mi powiedzial ze powinienem odkrecic te sruby bo on wymienial juz w paru dwojkach i paru trojkach i mowil ze ani raz nie urwal...
no a zamowilem na przod TRW i na tyl LEMFORDERA beda ok????
no mam cos takiego
dzis jak bylem w sklepie zamowic tuleje to spotkalem akurat goscia jakiegos i tak sie zgadalismy bo pytalem sie ewentualnie o sruby zapasowe w razie W a on mi powiedzial ze powinienem odkrecic te sruby bo on wymienial juz w paru dwojkach i paru trojkach i mowil ze ani raz nie urwal...
no a zamowilem na przod TRW i na tyl LEMFORDERA beda ok????
no wiem wiem
jeszcze przed sama wymiana przestudiuje wszystko jeszcze raz i do roboty
[ Dodano: 07 Paź 2009 18:51 ]
a na przod moglem miec troszke taniel tez LEMFORDERA ale TRW byly troszke drozsze wiec wzialem je
[ Dodano: 07 Paź 2009 18:52 ]
troszke takie glupie myslenie:) ale TRW tez polecal mi nie jeden...
[ Dodano: 07 Paź 2009 19:13 ]
panowie a moglibyscie mi powiedziec na jaki klucz tam sa te sruby???obie na ten sam czy inne???
jeszcze przed sama wymiana przestudiuje wszystko jeszcze raz i do roboty
[ Dodano: 07 Paź 2009 18:51 ]
a na przod moglem miec troszke taniel tez LEMFORDERA ale TRW byly troszke drozsze wiec wzialem je
[ Dodano: 07 Paź 2009 18:52 ]
troszke takie glupie myslenie:) ale TRW tez polecal mi nie jeden...
[ Dodano: 07 Paź 2009 19:13 ]
panowie a moglibyscie mi powiedziec na jaki klucz tam sa te sruby???obie na ten sam czy inne???
no to tyl wymieniony...nie bylo latwo ale dalem rady:)chcac nie chcac musiałem tymczasowo odciac te uchwyty na belce co trzymaja elastyczne przewody hamulcowe bo bez tego nie wyciagnol bym starych i nie wciagnol bym nowych tulei...no ale juz sa zpowrotem na swoim miejscu przyspawane
a sruby na przednich wahaczach udalo mi sie odkrecic wszystkie:)wymienial bede jutro bo bede mial dostep do prasy a skrecilem zpowrotem na smarze tak,ze nie powinno byc problemu z ich odkreceniem ponownym...
pozdrawiam
[ Dodano: 12 Paź 2009 16:36 ]
przod dzis zrobiony:)
wielkie dzieki panowie za wszelka pomoc
pozdrawiam
a sruby na przednich wahaczach udalo mi sie odkrecic wszystkie:)wymienial bede jutro bo bede mial dostep do prasy a skrecilem zpowrotem na smarze tak,ze nie powinno byc problemu z ich odkreceniem ponownym...
pozdrawiam
[ Dodano: 12 Paź 2009 16:36 ]
przod dzis zrobiony:)
wielkie dzieki panowie za wszelka pomoc
pozdrawiam