Centralny zamek Golf IV
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
Centralny zamek Golf IV
Golf IV 1.6 AKL Od niedawna mam problem gdy zamykam dzwi z kluczyka (nie scyzoryk) auto dioda w dzwiach kierowcy nie mryga dopiero po kilku nacisnieciach zamykania slychac w lewych tylnych drzwiach jakby sie zamykaly jeszcze raz i jest ok! Problem powtarza sie bardzo czesto! Pomocy!
-
- Mały gagatek
a ja bez VAGa i calej reszty proponuje naprawic zimne luty w zamkutych tylnych drzwi, bo one powoduja, ze nie doryglowuje za pierwszym zamknieciem... sprawdzone, juz to przerabialem...
mozesz to sprawdzic zostawiajac otwarte okna, zamykasz na raz i sprawdzasz, ktore drzwi da sie otworzyc od srodka... te, ktore daja sie otworzyc sa nie zaryglowane i tam trzeba naprawiac zamek...
mozesz to sprawdzic zostawiajac otwarte okna, zamykasz na raz i sprawdzasz, ktore drzwi da sie otworzyc od srodka... te, ktore daja sie otworzyc sa nie zaryglowane i tam trzeba naprawiac zamek...
-
- Mały gagatek
I ja sie dolaczam, u mnie bylo tak samo, przelutowac i bedzie midzioadpap pisze:a ja bez VAGa i calej reszty proponuje naprawic zimne luty w zamkutych tylnych drzwi, bo one powoduja, ze nie doryglowuje za pierwszym zamknieciem... sprawdzone, juz to przerabialem...
[img]http://www.bicker.republika.pl/av.gif[/img]
Był [b]MK4 - AKL[/b]
Teraz jest [b]A6 - APU[/b]
Bedzie [b]MK4 GTTDI[/b]
Był [b]MK4 - AKL[/b]
Bedzie [b]MK4 GTTDI[/b]
-
- Mały gagatek
Bogdan_Banasins pisze:Naptkalem na maly problem! jak zdjąc duza blache od srodka dzwi (lewe tylne) bo trzyma mi szyba albo jak ewentualnie ją wygiągnąć???
Najlepiej jest rozwiecic nity ktore trzymaja ta balche do prowadnic szyby i potem znowu zanitowac o ile masz sprzet do tego potrzebny. Jak nie to podjedz do najblizszego warsztatu i Ci ja z powrotem zanituja
Był [b]MK4 - AKL[/b]
Bedzie [b]MK4 GTTDI[/b]
Był [b]MK4 - AKL[/b]
Bedzie [b]MK4 GTTDI[/b]
-
- Mały gagatek
Tak jest POPIERAM.adpap pisze:a porad sie nie chcialo poczytac? i FAQ?
jest jeszcze mikrostyk w zamku... jakbys troche sie sam przylozyl i poczytal to naprawialbys oba...
juz Ci tu wytlumaczylismy jak dla blondynki co i jak...
Poszukaj
Poczytaj
Napraw
Wszyscy inni potrafia
Był [b]MK4 - AKL[/b]
Bedzie [b]MK4 GTTDI[/b]
Był [b]MK4 - AKL[/b]
Bedzie [b]MK4 GTTDI[/b]
-