[mk2]Olej MIDLAND 15W40
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[mk2]Olej MIDLAND 15W40
Co sądzicie o oleju MIDLAND 15W40- mineralny czy mógłbym go zalać do mojego MK2 1.3
na pełnym- ponad 260 przebiegu ???
na pełnym- ponad 260 przebiegu ???
Ostatnio zmieniony ndz lut 12, 2006 12:51 przez skito, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja tylko to leje Najlepszy olej niedrogi i dorownuje najlepszym markom
Leja go do Subaru we wszystkich rajdach a jak kupisz Subaru i zobowiazesz sie ze bedziesz zalewal ten olej to daja Ci gwarancje na dodatkowe 400 tysiecy!!
To chyba mowi samo za siebie,wiadomo jakie tam sa wymagania w takich silnikach,nie w kij dmuchał
Co do tego czy moglbys zalac mineralny to zalezy jaki miales do tej pory olej.
Pozdrawiam
Leja go do Subaru we wszystkich rajdach a jak kupisz Subaru i zobowiazesz sie ze bedziesz zalewal ten olej to daja Ci gwarancje na dodatkowe 400 tysiecy!!
To chyba mowi samo za siebie,wiadomo jakie tam sa wymagania w takich silnikach,nie w kij dmuchał
Co do tego czy moglbys zalac mineralny to zalezy jaki miales do tej pory olej.
Pozdrawiam
a ja pewnie zaraz dostane po głowie ale uważam że te oleje to jest jedno i to samo
subaru nie subaru.. chwyt markietingowy
ale ten 15W40 jest dobry ja akurat mam coś polskiego o takich paramtrach...
___________________pozdrawiam
subaru nie subaru.. chwyt markietingowy
ale ten 15W40 jest dobry ja akurat mam coś polskiego o takich paramtrach...
___________________pozdrawiam
SPRZEDAM 4 opony letenie VREDESTEIN 185/60 R14 MODEL HI-TACK z czarnymi felgami stalowymi do golfa
nieprecyzyjnie się wyraziłem, mówie o producencie oleju Mobil Castrol czy MIDLAND, mówie że poszczególne oleje różnych firm o takich samym paramtrach nie różnią się znacząco miedzy sodą .. ryzykowne ale tak mówierogra pisze:a o jakim mówisz mineralny czy syntetyk a może pół syntetyk?????ja polecam syntetyk mobila
_________________pozdrawiam
SPRZEDAM 4 opony letenie VREDESTEIN 185/60 R14 MODEL HI-TACK z czarnymi felgami stalowymi do golfa
Midland (microoil) to nic innego jak dawny Quaker State tyle, ze pod inna nazwa. Leje to od niepamietnych czasow wczesniej Quaker no a teraz Midland i wszystko gra i buczy oczywiscie mineral 15/40. Osobiscie mam gdzies jakies syntetyki czy pol syntetyki,bo nie jednym autem na tym oleju jezdzilem i nigdy nie bylo zadnych problemow,a niedzielnym kierowca nie jestem chyba robiac 8-9tys km na miesiac.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
rafekde, ładnie ześ wymalował te fele od dwójeczki
[ Dodano: Pon Lut 13, 2006 10:23 ]
[ Dodano: Pon Lut 13, 2006 10:23 ]
dokladnie tak i druga sprawa po co placic za jakis super olej powyzej bańki jak mozna miec Midlanda czyli to samo za 50rademenes pisze:Midland (microoil) to nic innego jak dawny Quaker State tyle, ze pod inna nazwa