Przekażniki
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
Przekażniki
Witam. Jestem w trakcie podłączania digi1 i praktycznie wszystko podłączone tylko nie weim jak to z tymi przekaźnikamiw skrzynce bespieczników które jeszcze powinienem mieć do digi1 bo mam tylko te co na zdjęciu. Dodam ze wcześniej był silnik 1.6 na gaźniku o oznaczeniu PN. Proszę o pomoc. 

1.6PN-->1.8 16v KR+Digi1
- Paweł Marek
- V.I.P.
-
- Mały gagatek
Oki. Dzięki wielkie. A mam jeszcze takie pytanie. Bo teraz nie podaje mi plusa do ecu a jak sprawdzam na krótko bezpośrednio pod aku to działa. Czy to moze byc od tego ze nie ma tych przekanikow? Mógłby ktoś podać nr tuch przekaźników dzięki którym mógłbym je kupić bo byłem w sklepie i facet powiedział ze jest wiele rodzajów.
Ostatnio zmieniony pn paź 05, 2009 13:58 przez Pawel-t10:), łącznie zmieniany 1 raz.
1.6PN-->1.8 16v KR+Digi1
- Paweł Marek
- V.I.P.
tak, od tego jest ten przekaźnik 30, pytanie jeszcze czy masz wszystkie wązki podpięte jak należy, czy masz wiązkę od ecu i od pompy paliwa podpiętą pod skrzynkę.
[ Dodano: Pon Paź 05, 2009 2:01 pm ]
[ Dodano: Pon Paź 05, 2009 2:01 pm ]
to sie kupuje na szrocie lub allegro za grosze, podałem ci te duże numery nadrukowane w pierwszym moim poście. Numerów VW nie znam, nie mam etki pod reką, ale niema co przepłacać, na tony na szrotach tych przekaźników znajdziesz. To sa zwykłe przekaźniki bez żadnej spacjalnej elektroniki wewnątrz.Pawel-t10:) pisze:Mógłby ktoś podać nr tuch przekaźników dzięki którym mógłbym je kupić
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
-
- Mały gagatek